reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
:-) ślicznie nic nie chce mówić ja też sie ostatnio mierzylam i też 102 obwodu brzuszka :zawstydzona/y: 10 tygodni różnicy ciekawe ile bedziesz miala na końcu :tak:choć mimo wszystko jak na razie myśle że wiekszy cięzar taszcze bo Cyprian pewnie już 2,300-500
Najlepsze jest to że o dziwo cycki dorównują brzuchowi też metr w obwodzie ,mierzyłam do stanika do szpitala:zawstydzona/y:
Ja jutro fotke zrobie niedzielnie;-)

Ha NN aH Hania jest mega podobna do Ciebie, a TY jaki masz już brzusio fiu fiu, niech rosnie zdrowo. Masz podpisane zdjecia ..

Wiki
wiem że podpisane bo na Picassa gdzie przerabiam zdjęcia zapomniałam usunąć opcję podpisywania, ale chyba "tamto" już mineło.
I rzeczywiście teraz widzę do siebie podobiznę, a oczy ma męża. Ciekawe do kogo się upodobni druga córeczka.

Ha-NN-aH - ślicznie wyglądasz z brzuszkiem... nawet w zwykłej piżamce stwierdzam, że wyglądasz kwitnąco...
A córcia - mała modelka. Bardzo podobają mi się te 2 zdjęcia ze zbliżeniem na twarz.

Hannah jaki pokaźny brzuszek:tak::-D, a Hania jak pozuje, taka zamyślona.

A to mój brzuszek z 20 tc.

Zdjęcie0136.jpgZdjęcie0135.jpgZdjęcie0137.jpg

reklama
Hania śliczniutka.
Brzuszki piękne.
Hannah a jaki miałaś max przy Hani?
keyko- nie wiem w jakim przyodziewku chodzisz do pracy ale ja bym się zorientowała na miejscu szefowej. Chyba ,ze rzadko cię ogląda.20 tc, czas leci szybko...

Do góry