Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mam pojęcia ile teraz waży, bo lekarz nam robił usg bez jakichkolwiek pomiarów-to badanie robił mi inny lekarz (nie ten, do któgo chodzę na wizyty) i mówił, że pomiary robi się na usg 2D, a takie posiada również mój lekarz i on mi podaje takie parametryna pewno, a ile Mała juz waży?
na pewno następnym razem się ładnie pokaże, bo mi dopiero na tym usg 4D udało się dokładnie zobaczyć co tam chowa między nogami ;-)wg twojego tego pierwszego zdjecia interpretowaliśmy nasze i musze powiedzieć,że u ciebie pięknie widać,że dziewczynka u nas jest tego stanowczo za dużo jak na dziewczynke,chyba ze jest tylko fotka rozmazana
dzięki :-)iza- ta twoja malutka jest fainiusia!!!super zdjecia:0:-):-):-):-):-)