reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Dawno tu nie zaglądałam, ale rosną dzieciaczki!!
kasiadz ale ci ładnie w tej fryzurce, a malutka jak księżniczka w tej sukience wygląda!:-)
malutka ale masz w domu małych przystojniaków!!! jak mi się takie chłopaczki strasznie podobają! ja chce synusia!!

Średniego mogę Ci pożyczyć na jakiś czas :-D:-D Gwarantuję ,że szybko Ci się synusia odechce :-D:-D

reklama
kasia - mała wygląda jak słodka laleczka :-)

malutka - zazdroszczę tak jak Sivi chłopaków też by mi się jeden przydał ;-)
Tobie też mogę na trochę użyczyć :-D:-D
az tak daje czadu?????ja tam też przyłączam sie do pozytynych "zazdrośnic":-D:-D:-D:-D

Daje to jest mało powiedziane :-D Qrwa on za troje nadrabia:-D:-D Ale pamiętam jesteś następna w kolejce:-D Moment Wam przejdzie ochota na chłopców :-D:-D

Hmmmm.... Ja to mam tylko nadzieję ,że Was ten najstarszy nie interesuje :szok::-D:-D:-D Bo tego nie oddam :no::-D

malutka,ja tam bym nie narzekała mając samych chłopów w domu....
widzę jak mój chodzi-sam jeden królewicz a baby(tzn.ja,córka i pewnie potem druga)nadskakują mu we wszystkim i ze wszystkim....he he he

Ty jesteś ich królewną;)))))

Mam czas to dodaje :-)
a co tam :-p

Sylwestrowo na kolanach u tatusia
Zobacz załącznik 421528

sliczny synus !! :)

jak nie powiekszam foto to do mojego bardzo podobny ...

no to i ja wrzucę
wigilia..
Zobacz załącznik 421533
a fotki z sylwestra jak znajdę chwilę żeby je zgrać, to jest zdjęcie zrobione telefonem

sliczna rodzinka :) i ladne te biale ozdoby na choince :) juz wiem jaki kolor bedzie na nastepny rok hehe

jak mi się takie chłopaczki strasznie podobają! ja chce synusia!!

malutka - zazdroszczę tak jak Sivi chłopaków też by mi się jeden przydał ;-)

ja tam też przyłączam sie do pozytynych "zazdrośnic":-D:-D:-D:-D

no moje kochane trzeba sie w takim razie do roboty brac :-D:-D:-D

reklama
heheh ja też mówię mojemu, że na 1000% będzie 3 córka więc niech skończy gadać o kolejnej ciąży :-p
Miłka i ja tak mówiłam przed ciąża,że skusiłabym się na córkę, ale na pewno będzie trzeci syn, no i okazało się, że się myliłam=mam córeczkę.

Odwiedzam ten wątek regularnie i zawsze mi się gęba cieszy jak oglądam Wasze pociechy, są bardzo kochane-wszystkie. To może i my się pokażemy.
DSCF3836.jpg_DSC0013 kopiastare.jpg_DSC0032 kopia.jpg_DSC0111 kopia.jpg_DSC0127 kopia.jpg_DSC0175 kopia.jpg_DSC0189.jpg_DSC0196 kopia.jpg_DSC0247.jpg

Do góry