Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aaaa, Milionka zapomniałam napisać. Świetnie Twój Szymek się zaśmiewa już )) Pełną gębą się już śmieje. Mamo, jak ja czekam, aż Lila tak w końcu zacznie, ale na razie jeszcze się hamuje
Katjusza, u mnie Wasza piosenka już zgapiona, szybko się jej nauczyłam Ale moja tak zaciska te ręce, że szkoda gadać, długą chwilę musimy się bawić żeby się rozluźniła.
katjusza mała pierdoła, no ładnie ) (ja swoją też tak czasem nazywam) Twój Wiki bardziej na mamę patrzy niż na zabawki a u nas na odwrót. Zawsze dla mnie nieprawdopodobne sie wydaję, że takie to to małe a już charakter w genach ma.
Katjusza, świetne te Wasze zabawy. Jak Wiki fajnie się śmieje i cieszy Miło na to popatrzeć. No i z racji moich zainteresowań zawodowych muszę powiedzieć, że masz bardzo ładny i miły dla ucha głos
Kakakarolina, Ola jest cudna A tą pupkę rzeczywiście fajnie już wypina, niebawem będzie kolejny etap w drodze do nauki chodzenia