Dziewczynki GRATULACJE, cudne zdjecia, sliczne dzieciaczki, takie fotki sa po prostu niesamowite. A Twoj Franus Ewa to superowo wyszedl, mnie sie zdalo ze oko puszcza
Fajnie by bylo taki scan miec, ale slyszalam ze u nas to f200 kosztuje, a przy naszy "potrzebach" to jednak troche duzo wiec se podaruje.
Ilonka my mamy chyba tego samego dnia wizyte o ile czegos nie pokickalam, 19.01 tak? Jesli tak to mam nadzieje ze razem z Toba bede mogla sie tu pochwalic zdjeciem, ja mojego groszka jeszcze nie widizialam wiec tym bardziej sie podniecam.
Fajnie by bylo taki scan miec, ale slyszalam ze u nas to f200 kosztuje, a przy naszy "potrzebach" to jednak troche duzo wiec se podaruje. Ilonka my mamy chyba tego samego dnia wizyte o ile czegos nie pokickalam, 19.01 tak? Jesli tak to mam nadzieje ze razem z Toba bede mogla sie tu pochwalic zdjeciem, ja mojego groszka jeszcze nie widizialam wiec tym bardziej sie podniecam.
Rzeczywiście wisiał do góry nogami i dopiero lekarz odwrócił obraz na monitorze żebym mogła na niego spojrzeć "twarzą w twarz"
W ogóle się obracał i kręcił, śmiesznie to wyglądało :-)
Ja fotke na pewno dostane, to standard tutaj, tylko tym razem bede musiala dac pare groszy, w poprzedniej ciazy nic nie placilam. Ale i tak nie narzekam, tu prowdzenie ciazy, wszelkie badania sa i tak za darmo.