Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty pros polozna o usg, ja mialam w 6tym tygodniu, teraz znowu bede mowila, zeby nie placic dodatkowo niepotrzebnie, jak trafisz na fajna midwife to masz super wtedy, to fajne babki sa, ja mam dodatkowo troszke lepiej bo matka mojej kolezanki to szefowa przelozynch midwife u mnie w miescie
a 3d wcale nie jest takie straszne cenowo Pregnancy Screening & Baby Scanning Pricelist | This is my
ja poczekam i zrobie srebrny albo zloty pakiet, dostajesz zdjecia bez dodatkowego placenia itd, albo jak nie dadza mi skierowania teraz na usg to pojde na brazowy pakiet za kilka tygodni
Ale swoja droga zastanawiam sie nad zmiana szpitala, ten jest najlepszy z mozliwych ale strasznie zawalony, chyba wolalabym spokojnie i swoj pokoj, tak jak z synkiem. Tyle ze ten uni ma baseny do rodzenia co ja chce, no i mam dylemat.Ja nie place nic za usg, zadne, tylko f2 za zdjecia jak chce, a oczywiscie chce. Synka rodzilam w innym malutkim szpitalu i na dodatek 3 lata temu i wtedy nic sie nie placilo za zdjecia. Teraz jestem w szpitalu uniwersyteckim, wyrabanym w kosmos, ludzi jak na stadionie pilkarski, rodzacych tak samo, wiec na dodatkowe usg na zyczenie nie ma tu szans. Pytalam polozna i nic to nie dalo, z reszta ja nie jestem panikara i moge troszke poczekac. Teraz to juz tylko 5 dni mi zostaloAle swoja droga zastanawiam sie nad zmiana szpitala, ten jest najlepszy z mozliwych ale strasznie zawalony, chyba wolalabym spokojnie i swoj pokoj, tak jak z synkiem. Tyle ze ten uni ma baseny do rodzenia co ja chce, no i mam dylemat.
Czad!