reklama

zdjecia naszych pociech

Dzag "bo przy dziecku trzeba włosy nosić związane w koka"...tak gada moja ciotka której za bardzo nie lubię bo mnie irytują jej dogaduszki:baffled:

Ale poważnie teraz...zachwycają mnie dzieciaczki...są śliczne...a buzki tym piękniejsze bo uśmiechnięte i zadowolone...widać na nich całą miłość mamuś...:-)

reklama
Milionka no nie mow, jest roznica znaczna;) a ja już myślałam, że mój synek taki ruchliwy, a Twój też wywiją rączkami:-D
Ewa świetnie Wam to wyszło, pierwsze rozmowy Mamy z córką;) a Anielka typowa kobieta, gadułka niezła:-D
Martyna no Dzag ma rację, mój Maluch codziennie garść włosów wyrywa, tylko mu z wyjmowałam pozaplątywane międzypaluszkami;) aż dzis się wkurzyłam i związałam włosy chociaż tego nie znoszę:tak:

a dzisiaj jak go karmiłam to jedną dłonią ściskał mój palec a drugą zaciskał w rytmie przełykania na mojej ręce :P ale te skoki rozwojowe są niezłe 3 dni był marudny, jadł za dwóch a dzisiaj anioł i zaczął chwytać :)

żeby nie być gołosłowna...

ulubiona pozycja Natalki:

DSC_0009.jpg

DSC_0014.jpg

Ostatnia edycja:
O matko :) Ale miłość ;)
Franek często chce się dosiąść do Anielki, ale mu nie pozwalam. Raz wyszłam z pokoju, a jak wróciłam po paru sekundach, to już siedział NA niej i tylko łepek jej z boku wystawał ;)
Innym razem przyduszał jej głowę do ziemi jak ćwiczyła podnoszenie na brzuchu, bo uznał, że to jest jej naturalna pozycja, a nie głowa w górze ;););)

reklama
buahaha Ewa :D
Ja raz pamiętam jak do kibla poszłam, wracam a tam Tymek wyje, a w jego buzi pięść MAjki i biedak ledwo dyszy, pytam młodej co robi a ta "żeby już nie płakał Tymuś bo taki smutny był i ona też jest smutna":rofl2: miłość miłością, ale z nią też można przesadzić, trzeba jednak pilnować dzieciaków jak są razem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry