reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
Ratina, Bianka ma tak oryginalną urodę... Aż oczu nie można oderwać :tak:.
gosiek, ja to się powtórzę znowu - masz śliczną córeczkę. Alllle jej będzie musiał tatuś pilnować przed chłopakami :-p :-D.
milionka, no bąble pierwsza klasa :tak:. Chyba świeżo wytarta broda, bo sucha :-D. My też mamy dyniowe ubranko - kuzynki mu "kupiły". Niech żyje jesienna moda:
IMG_6292.jpg
irisson, katjusza, no genialne :-D. Że też na to nie wpadłam...
U nas trochę mniej wychowawczo :zawstydzona/y:. Kiedyś zarzekałam się, że nie będzie takiej opcji, jak najdłużej bez telewizora :no:. Ale teraz na to gwiżdżę, ważne że działa i jest trochę spokoju :tak:. Najedzony Tymek ogląda jak zaczarowany :-D. Niech żyje MiniMini:

IMG_6512.jpg
gosha, super rekinek :tak:. I ten śmieszek ma takie kolki? Niemożliwe...:-p

No to my się chwalimy :-D. Tak się już podnosimy na rękach:
IMG_6571.jpg
A nawet takie cuda uskuteczniamy (nad nim jest karuzelka; buźka rozmazana, ale to zdjęcie upamiętniające chwilę, a nie artystyczne :-p):
IMG_6538.jpg

Ostatnia edycja:
Milionka- Kacper też od Maleńkości na (L) skazany :tak: tata zapalony legionista- nawet sesje ślubną mieliśmy na stadionie legii, a do ślubu jechaliśmy z chorągiewkami legii na samochodzie :-D
Ratina- śliczna dziewczynka!
Dzag- ale Tymek to będzie ciacho! I ślicznie się dźwiga na przedramionach. Kacper też uwielbia telewizor-jak leży doniego tyłek to prawie na głowie staje żeby coś tam obejrzeć.

Gorgusia ale super!!! Mój nie potwierdza mojej pasji jak mu ostatnio przyleciałam powiedzieć ze Legia z Lechem wygrywa to spojrzał na mnie z miną olewającą i pytaniem: No i...?? :P

reklama
Jesssuuu, gorgusia, to Wy tak samo szaleni jak mój M. Tyle że on na punkcie innej drużyny :-p. Nawet na święcenie potraw w Wielkanoc nie mogłam iść jak człowiek, do kościoła, tylko na stadion...:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry