reklama

zdjecia naszych pociech

Tiaaaa 60.jpg64.jpg66.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieciaki obłędne:-D

Dziewczyny kibicki - czadowe foty. Mój mąż też jest zagorzałym wielbicielem swojej ukochanej poznańskiej drużyny;-)Biedny jest w Wawie, na mecze sobie nie może pochodzić, a chadzał wcześniej regularnie. Tym niemniej czas meczu to czas święty, nie ma przebacz, posiedzenie przed TV musi być:cool2: Dziw, że na podobną sesję nie wpadł, nawet bym na to poszła:blink:

super foty stadionowe :) aż sie uśmiałam :)
asia ale z moja rodzina to byscie sie nie dogadali, u mnie wszyscy za Cracovia:-D bo ja w ogóle z Salwatora pochodzę, a cały Salwator to przecież KS PANY ;-) Dzag a u mnie z kolei zawsze 1 stycznia zamiast odsypiać to dom pusty bo wszyscy na trening noworoczny lecą:-D opróćz mnie, bo ja za piłką nie przepadam, no i mój emek też nie bardzo

milionka, Szymuś chyba długo tak dzielnie ćwiczył, bo aż jedna łapka zsiniała :-D.
gosha, u mnie też ten numer z treningiem noworocznym nie przechodzi :no:. Ostatnią rzeczą o której marzę w styczniu jest oglądanie brzydkich gości w -15 stopniach... :-D Jakieś takie nieudane te zawodniki, nie ma na czym oka zawiesić :-p.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry