Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
matka ubiera dziecko na spacer, a cyknę Ci jeszcze jedną fotkę ... no i wiadomo jak to się kończy
A tu zdjęcia z początku listopada dopiero teraz robię porządki ze zdjęciami, dawno nas nie było
K8, dobry dobry . Komentarz mojego Mka - o, to nie tylko Tymek tak? weronka, to ja chyba zamawiam takiego elfika, żeby do Tymka z Mikołajem przyszedł :-) Sama słodycz. ewa, no super. Minki Anielki bezcenne. No i jak to dobrze mieć starszego brata - zje czego się nie chce jeść i uratuje :-). kakakarolina, hehehe... Masz za swoje . Ale za te dwie pierwsze fotki warto było się poświęcić . I widze chyba naszą narzutę z Ikei .
heh dzis przegladalam zdjecia gdy Luizka byla malutka.Milenka pewie w ta sukieneczke w marcu pewnie sie nie zmiesci.Fajnie tak ochrzcic dziecko jak juz siedzi,smieje sie itd.Tutaj Luizka miala 9 mies.A Milenka akurat tyle bedzie miala na Wielkanocne swieta i wtedy chyba ochrzcimy
Super zdjecia.Ale mam zagadke.Ponumerowac sie dziewczynki bo nie wiem kto jest ktoChyba tylko Katjusze rozpoznalam .Tylko nie mowcie ze nie jest z KrK i jej tam nie bylo
Na pierwszym płacze Tymek i Anielka
Na drugim do płaczu zbiera się Wiki i pojawia się Franek
Na trzecim Tymek już ma dość, Anielka też, Natalia też się ulatnia
Od lewej, dzag i Tymek, asia85 i Ula, thinka z Lusią i Laurą,
na dole goscha z Tymkiem, Katjusza z Wikim i Natalią no i nasz gospodarz Ewa z Anielą i Frankiem