reklama

zdjecia naszych pociech

Jakie świetne foty - ale fajnie Was ZOBACZYĆ :) Ja rozpoznałam Asię i jej Ulę (pośrodku na siedząco i z chyba krótszymi włosami niż na innych zdjęciach :)) i też Katjuszę widzę - na dole pośrodku. Czy to się zgadza? A reszta z Was? Zdradźcie się kochane :) P.S Asia - co tam naszykowałaś dla dziewczyn?

reklama
Asi drożdżówki to "buły" - tak przynajmniej mówi Franek :)
Jeszcze Thinka zrobiła rogaliki :)
Moich czekoladowych ciasteczek niestety nikt nie spróbował, bo jak Lusia z Frankiem do nich dopadli, to odeszli od stolika dopiero jak się skończyły :/ Mam nadzieję, że chociaż owsiano-budyniowych i kulek kukurydzianych spróbowałyście ;)

Asia tak mi wlasnie intuicja podpowiadala ze to ty ale nie chcialam sie zblaznic.No ale Dzag i Goshy to bym w zyciu nie rozpoznala.Dzag na zdjeciu w awatarze zupelnie inaczej wygladasz.Zeby nie bylo-Gdybym miala te zdjecia bardziej wyrazne to rozpoznalabym moze was po dzieciaczkach.Ewe napewno

Rogaliki były thinki? No przepyszne były!! :tak: Kuleczki rewelka - poproszę o przepis. Drożdżówki pochwaliłam już na miejscu :-p.
asia, pięknie opisałaś zdjęcia :-D.
doti, bo grzywę niedawno zrobiłam :-p. Ale dopiero na zdjęciach widzę te nadprogramowe kilogramy, które się mnie uczepiły... Muszę wymyślić coś niemęczącego i realnego, żeby się ich pozbyć.

reklama
Lizus :-p.
Ma je też Ewa. Większość wyszła kiepsko, bo było za ciemno na zdjęcia bez lampy :-(. Jutro się im dokładniej przyjrzę. Teraz znikam spać, bo mi w ostatnią noc Tymek dał popalić i padam an twarz :baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry