reklama

zdjecia naszych pociech

Dzag, zgadzam się z Ewą. W grzywce Ci bardzo do twarzy, naprawdę korzystna zmiana :) Ja też myślałam o grzywce, ale w moim przypadku nie będzie za dobrze - wiem,bo już miałam kiedyś grzywkę. Zadowolę się więc pocieniowaniem moich lichych, wypadających włosów i rozjaśnieniem :)

Kachha wspaniale Was zobaczyć. Cudownego masz synka, wspaniały uśmiechnięty chłopczyk :)

reklama
a tu bliskie spotkanie z 3-miesięczną już tolą. oczy jej się robią zielone czy mi się zdaje? :)

Załączniki

• 02.12.12:2.jpg
    02.12.12:2.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 83
  • 02.12.12:6.jpg
    02.12.12:6.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 56
  • 02.12.12:4.jpg
    02.12.12:4.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 55
dziewczyny super foty ze spotkania:-) a ja tam odrazu poznałam dzag ewę i asię oczywiście po dzieciach mam pamięc do buziulek dziecięcych:-D
weronka zielone, zielone:tak: mojej też się robią zielone ;-)

Milionka, bardzo fajne te filmiki, szczególnie podobają mi się te odsłony zabaw z tatusiem - Szymusiowi bardzo się widać podobają :) No a moja Lilcia też zakochana we własnej piąstce, uwielbia ją ciumkać na wszystkie sposoby :)

Wszystkie forumowe dzieciaczki są urocze :)

Szymuś właśnie jak jest tatuś to zaczynają się opwieści. Uwielbia z nim "rozmawiać" i taki zapatrzony w tatusia że szok:)
a paluszek aż ma czerwony od śliny:/

U mnie jest bardzo podobnie. Lila, jak tatuś wraca do domu, siada przy stole i ma ją obok siebie w bujaczku to się zaczyna. Lila zaczyna piszczeć, gadać, opowiadać, patrzy na tatusia, uśmiecha się do niego, zaczepia :) Mama chyba jest mniej atrakcyjna, bo przy mnie aż tak nie wariuje. Chociaż ostatnio uwielbia piszczeć wniebogłosy, pokrzykiwać na wysokich tonach. Rozbraja mnie to. A tak poza tym Milionka, fajnie Twój M bawi się z Szymusiem, widać, że oboje bardzo to lubią :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry