monika8112
Fanka BB :)
Pola juz po usg połowkowym. Jest zdrowiutka ma już 25 cm razem z nożkami i waży koło 350g. I jets strasznym wiertkiem. Załączam zdjątka
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola
stopki powalają.śliczne!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pola juz po usg połowkowym. Jest zdrowiutka ma już 25 cm razem z nożkami i waży koło 350g. I jets strasznym wiertkiem. Załączam zdjątka
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola
1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola

Gratuluję córunia pięknanasza Córcia się do nas uśmiecha (22tc):

1. stopki
2. Pola kciukiem w buzi
3.Pola
nasza Córcia sie do nas uśmiecha (22tc):
Mnie również stópki powaliłyGratuluję córunia piękna
uśmiecha się, uśmiecha, piękności Marto...;-);-)
Witajcie zaczynam od wątku USG, bo na głównym pewnie wiele do nadrobienia...
Przedstawiam Wam mojego pięknego wciąż Aleksandra
płeć potwierdzona, Olek pokazał jajuszka... Co do szczegółów wizyty napiszę na wątku głównym...
Świetne zdjęcia naszych skarbów, ale po tych foteczkach nie nazwała bym już Naszych skarbów fasoleczkami ;-)
Ja zrobiłam zdjęcie monitora bo mam tylko filmik nawet fajnie wyszło więc przedstawiam Wam moją kochaną księżniczkę z małym noskiem i pieknymi ustkami lecz wciąż bezimienną
Zobacz załącznik 231693