Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Milusiu, piękne zdjecia i piękna istotka na nich:-)
Martatt, śliczny dzidziuś :-)
Moniko, no gratuluje :-) Dowód jak ta lala![]()
dziewczyny oto dowód na to że moja dzidzia to chłopczykśliczna stojąca fujarka:-)

Nie no ja opuszczam to forum na zawsze... co by nie powiedzieć, to się zostaje źle zrozumianym, wy w tej ciąży wszystkie jakieś [przewrażliwione jesteście na punkcie dzieci, paranoja.

Zobacz załącznik 233947
dziewczyny oto dowód na to że moja dzidzia to chłopczykśliczna stojąca fujarka:-)
Zobacz załącznik 233947
No dokładnie,takie wypustki to na zdjeciach mój synek (w poprzedniej ciązy) miał na głowie ,raczkach i dłoniach,bo w tych miejscach był przytulony do powłok macicy i tak to zmieniało obraz.A tak jeszcze odnośnie tych zdjęć USG to niektore strasznie "zmieniają rzeczywistość" i tam gdzie nam się wydaje że jest główka to jest pupka ... to tak tylko dla przykładu
!