reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w sumie prawda , co ma być to i tak będzie na to nie ma rady ;)

reklama
Przedstawiam moją ciecioreczkę :-D
Z wymiarów ma 5/6tc. Serduszko bije. Wszystko jest bardzo dobrze :-)
Na pierwszym zdjęciu ciałko ciążowe na drugim zarodek :tak: Maluch ma 2,19 cm.

Następne fotosiki dopiero za ponad miesiąc :(

Załączniki

• IMG_0161.jpg
    IMG_0161.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 1 249
  • IMG_0162.jpg
    IMG_0162.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 5 078
Ostatnia edycja:
śliczny ale chyba jego domek ma ponad 2 cm, a maluszek kilka mm jak na ok 6 tydzień ??? nie mniej super :D

kolejna fotka mojej fasolki..
77424312.jpg

i nie wiem za cholere co to jest co zaznaczylam czerwoną strzaleczką..:
56915940.jpg

ciałko ciążowe - u mnie też takie jest - odżywia ciążę dopóki się nie wytworzy pępowina.

Dziewczyny - ciałko żółte to twór na jajniku po owulacji a to jest ciałko ciążowe :tak:

Qwas - masz rację. 2,19 to jest wymiar całości, czyli pęcherzyka ciążowego !! :-D

reklama
zdjęcie dzidziulka z dzisiejszego USG 9 tydz 4 dzień :) zdjęcie z komórki więc troszkę niewyraźne Buziaki

attachment.php

Załączniki

• usg_10tydz.jpg
    usg_10tydz.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 935
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry