reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Jesteście kochane:-) ale naprawdę strasznie wyglądam, kilogramy rozchodzą sie po biodrach i tyłku:-( ogólnie mizernie wyglądam, dobijają mnie problemy ze skórą

reklama
Witam :)

A to mój brzusio i USG 15 tc :):tak: Coś czuje, że to dziewczynka:-)

ttert.JPGP280510_10.00.jpg

Mysza powtórze się jeszcze raz. Przystojaniaczek z tego Twojego Szymusia :)
Paulinka piękny brzuszek, mknie do przodu i podszeczka i wypychanie brzusia juz nie potrzebna :) I mężuś Twój już chyba nie musi wybierać Ci bluzeczek które są obcisłe żeby bylo widać brzucholek :)
Kokota sąsiadka to chyba okularki powinna kupić bo widać u Ciebie brzuszek pięknie :)
A u mnie brzuszek w sumie troszkę większy niz miałam, tak jak mówilam pierw urusl teraz stoi, teraz moja ciąża idzie własnie w pupke. Ale co tam :) Jak małe jest piękne to duże jeszcze piękniejsze :) Hihi, więc głowki do góry kochaniutkie :)

Moj brzuchol ma dziwny ksztalt.. nie zaczyna sie od samych majeczek, tylko mam taka oponke na dole, a przytylam tez wyzej pod piersiami :/ nie widzialam jeszcze takiego ksztaltu dziwnego - chyba taka moja uroda :)

Fotka zrobiona dzis rano (przed sniadaniem), mierzac na wysokosci pepka mam 82cm, 18tydzien (wg usg juz jest 18, a wg ostatniej miesiaczki jutro sie zacznie).

Załączniki

• 30.05.10-18a.jpg
    30.05.10-18a.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 61
Dziękuje Kochane za miłe słowa :*:*:* Moi znajomi to już się śmieją ze mnie ze chyba tą ciążę udaje bo nic nie widać :D "Jak narazie" jeszcze szczupła jestem ;) Zobaczymy co będzie dalej :D

Elzu - piękny brzuszek i wcale nie ma dziwnego kształtu! :) PS. ładna piżama ;)

Kokotka - ja nie wiem... Ale Ty chyba prawdziwej kluseczki nie widziałaś :D CUDOWNY BRZUSIO KOCHANA!!! Prawdziwie ciążowy :) I czy ja dobrze widze?? Pempuszek już Ci wyszedł :)))) czy to bluzeczka tak się ułożyła...?

Dziewczyny patrzenie na te Wasze rosnące brzuszki to sama rozkosz :)))

Elzu jest ok, u mnie też kształt śmiechowy mi wszystko poszło do góry i mam dwie górki hehe ale dobrze że nie jestem sama :-)
Kokota a sąsiadkę dokładnie zazdrość zżera, brzuszek jest śliczny i trzeba być z niego dumnym
A Paulinka idealna figura aż tylko pozazdrościć taką to ja tylko do ślubu miałam a potem za dobrze się z mężusiem zaczęliśmy kulinarnie dopieszczać hihihi

reklama
Super ze nie jestem sama z moim brzucholem (jego ksztaltem) pocieszylyscie mnie dziewczyny :*

Paulinko dziekuje za komplemencik, ja takie wlasnie wesole pizamki (i wygodne) lubie najbardziej :)

Do góry