reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Goosiek ,dzidziuś wygląda słodko to już mały człowiek,wszystko tak wyraźnie widać,super pamiątka i wrażenia nie zapomniane:-)

Dziękuję dziewczyny:-)
Nie mogę oczu oderwać od tej fotki:) Porównuje poprzednie usg i naprawdę widać, że ten malutki człowieczek we mnie rośnie i się rozwija:-)

Gooosiek - śliczny jest Oluś :-)

no ja też jak patrzę na ostatnie zdjęcia mojego maleństwa to się nie moge nadziwić, że to już mały człowieczek, ze ślicznym noskiem i całą resztą :-)

a pamiętacie...jak niedawno rozmawiałyśmy o usg genetycznym w 13 tc...a teraz już o połówkowym wspominamy....
niesamowite....:-D

a pamiętacie...jak niedawno rozmawiałyśmy o usg genetycznym w 13 tc...a teraz już o połówkowym wspominamy....
niesamowite....:-D

prawda :-) genetyczne chyba już wszystkie mamy za sobą a połówkowe jeszcze chwila i zaczniemy :-)
już się nie moge doczekać bo mnie ciekawość zżera czy będę miała Maryśkę czy P. juniora (nadal z imieniem dla chłopca są straszne przeboje :-) )

Tak tak dziewczyny zgadzam się z Wami:tak: Suwaczki pędzą jak szalone:-) jeszcze trochę i będziemy wpisywały ile, która ma cm na wysokości pępka i jak to nasze rozrabiaki boksują nas od środka ehhhhh :-)

A dosłownie chwile potem bedziemy sie chwalic urodzinami naszych dzieciaczków :) Bedziemy opisywały porody :) Czas leci jak salony :)

reklama
Do góry