reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
No dziewczyny brzusie bardzo sliczne, tylko pozazdrościc takich kształtnych!!!!!A najwazniejsze ze rosną bo to oznacza ze dzidziusie sie rozwijaja.
A Paulinko u Ciebie taka figurka zgrabniusia jeszcze.

A ja własnie ostatnio zakradlam sie do majowych mamuś i tam maja taki wątek ile kilogramów im przybywało i wlasnie dziewczyny wstawiały zdjęcia swoich brzuszków w ostatnim miesiacu to co niektóre zachowaly wlasnie swoje ladne figurki i tylko brzusie mialy takie fajne,kształtne.Ale jak wiadomo ze wszystkim co kobieta to inna i inaczej ciążę przechodzi.

Paulinko ja tez bym chciala zeby mi wyszedl pępuś, i możliwe ze zrobi sie juz to niedlugo bo juz mam taki prawie rowny z brzusiem a zawsze mialam taki bardzo wklesly :) ja dzisiaj rano zrobilam zdjęcioszke ale wstawie dopiero wieczorem jak tata wroci z pracy i wezme przesle na jego telefon bo do mojego nie mam kabelka :(

Elzu , Skorpionica - bardzo ładne macie brzuszki :-D
a ja ciągle sie zastanawiam czy widac ze jestem w ciązy czy moze sobie ktos pomysli ze jestem gruba ale dzis bylismy odwiedzić babcie w sanatorium i przepuszczałam jadna pania w drzwiach co szła o kulach a ona powiedziała ze w sumie obie mamy pierwszeństwo wiec cosik chyba widac

Oooooo w końcu robi się ruch na moim ulubionym wątku brzuszkowym :) Dziewczyny macie cudowne brzuszki, przepiękne:) Ja to nie mam co liczyć na wypchnięty pępek bo mój to jest baaardzo głęboko i coś mi się wydaje, że marne szanse na jego wybicie się. Ale w sumie wolałabym żeby się nie wybijał:p

No ja tez mam bardzo głęboki pępek i raczej sie nie wypchnie.Choc to moja pierwsza ciąża i nie piszę ze napewno tak się nie stanie.

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie hehe, bo z tą wielkością to słonice niedługo dogonię, ale co tam po ciąży będę się martwić

Do góry