reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Kasiazar jak ja mam normalne ubrania to wygladam jakbym sie najadla, a jak ubiore spodnie ciazowe z rekawem, to sie ladnie uklada ciazowo :)

reklama
Jakie Wy macie pięknie i duże brzuszki!!!!

Wybór niesamowity, co do wielkości, kształtu.

Kurcze ja to nie mam praktycznie nic - totalne zero. To jakaś porażka, mógłby się pokazać już!!!!!!

DSC00118kopia.jpg
a to ja, na tle mojej remontowanej lazienki (nie muszę mowic jakie to teraz komfortowe;))
coś mizernie wyszłam, bo w rzeczywistosci czuję się i trochę wyglądam jak w mamucica ;p

Ostatnia edycja:
Aduśka widzę, żeś też ze Szczecina :)
Chodzisz gdzieś na aerobik, wybrałaś szkołę rodzenia? Gdzie rodzisz?

lasotka Ty również??:) jezeli chodzi o areobik to mam zamiar isc w piatek pierwszy raz do active w kupcu. Oni tam maja chyba dwa razy w tygodniu, we wtorki i piatki. A co szkoly rodzenia, z namowa siostry mojego M., ktora rodzila 3 tygodnie temu postanowilismy nie isc do szkoly rodzenia tylko oplacic prywatna polozna, bo to ponoc bardziej przydatne jest i pomocne podczas porodu niz to co sie wyniesie ze szkoly rodzenia... .No ale zobaczymy co czas pokaze.
A Ty cwiczysz gdzies? :)

lasotka Ty również??:) jezeli chodzi o areobik to mam zamiar isc w piatek pierwszy raz do active w kupcu.
A Ty cwiczysz gdzies? :)

No własnie się zapisałam do radissona, bo wyszło ze mają najtaniej, oprócz mnie na razie ćwiczą jeszcze 3 dziewczyny, jest komfortowo. Nawet nie wiedziałam że active też wprowadził takie ćwiczenia, zaraz obadam ich stronkę (a w rkf wciąż remont).

Ja chyba jednak wybiore się do jakiejś szkoły, bo nie czuję się zbyt dobrze przygotowana do macierzyństwa ;) Tylko wciąż nie wiem gdzie iść...

No to mamy kolejną szczuplutką mamusie lasotka tylko pozazdrościć figurki, a brzusio malutki ale bardzo zgrabniutki.

reklama
lasotka pójdę w pt do active i zobacze jak bedzie:) Troche sie stresuję:p hehe
a dla mnie najlepiej w active bo mam zadarmo bo mam jakas tam specialna karte multisport:)

Do góry