reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

Loja sliczny bebzonek :)

Paulinko takich mezczyzn Nam potrzeba ;D

Moj tez nie ma nic przeciwko gdybym przytyla ... teraz to nawet sam chodzi i wystawia mi brzuch , zeby wszyscy podziwiali jego malenstwo ;D

reklama
Hej dziewuszki. Brzusie macie odlotowe i baaardzo sexy ;) Ja póki co podobam się sobie w ciąży i poza paroma momentami (kiedy coś dolega) uwielbiam być w tym stanie :)
Hmm mój mężuś też chyba nie ma nic przeciw mojemu brzucholkowi, ale nie był tak wylewny póki co jak mąż PaulinyAnny ::) Jedynie jako że on sportowiec (ja zresztą też po AWF-ie) to nie wyobraża sobie żebym nie wróciła do dawnej formy po porodzie i już mnie straszy że daje mi 1 rok na zrzucenie ;D Ale póki co to jemu rośnie brzuszek ;D

A tak wygladamy my dzisiaj :p ... koniec 19 tyg. ;D

im0005905uu.jpg

im0005933mb.jpg

im0005944ke.jpg

A dla porownania tak wygladalismy w 6 tyg. ;)
03103200664dc5qg.jpg

Zauwazylam ze brzuszek teraz mi sie tak wysoko ulokowal ;)

Elzbietko dziekuje  :-[ ... mam nadzieje ze juz niebawem sie dowiem .. dokladnie 2 czerwca :)

ŁaŁ :laugh: cudowne te wasze brzuszki ! ! !
Monisiu ja identyczny kształt brzuszka miałam jak siedział w nim synuś ;D
Gufi super brzusio :)

reklama
genialne brzucholce ;D
wiecie co mi sie marzy???
mieć swoje prywatne usg w domu i móc codziennie oglądać dzidzie od .... ::)
fajnie by było nie????

Do góry