Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój znowu na brzuchu długo nie poleży. Jeśli chodzi o czkawkę to przeczekałam, próbowałam doprowadzić do płaczu, zazwyczaj wystarczało jeden ruch gruszką do nosa ale dziś jak na złość nie płakał tylko się śmiał :-)
hehe hehe dzieciaczki potrafią zaskakiwać

hahaha ja też Igę podejrzewam o złośliwość, ale szybko mi przechodziMi się coraz częściej wydaje, że mój szkrab po prostu jest złośliwy i robi to świadomie![]()
![]()
![]()

Dziewczyny od jakiegoś czasu zauważyłam u mojego Łukaszka łuszczącą się skórę za uszami, wiecie może co to oznacza??
moze wyszlo uczulenie na cos ? inny proszek, cos w twojej diecie albo w diecie maluszka?Dziewczyny od jakiegoś czasu zauważyłam u mojego Łukaszka łuszczącą się skórę za uszami, wiecie może co to oznacza??
my tak mamy -skaza białkowa!
moze wyszlo uczulenie na cos ? inny proszek, cos w twojej diecie albo w diecie maluszka?
a moze to zaschniete mleczko raz tak mielismy![]()