• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdrowie i pielęgnacja naszych maleństw

reklama
Dziewczyny nogi sie pode mna przed chwila ugiely... Zmieniam malej pampersa bo kupa byla, patrze a tam w kupie pelno czarnych kilkumilimetrowych plaskich robali!!@# :-(:-(:no::no: Normalnie jak to zobaczylam to mi wszystko do gardla podeszlo :-( Zaczelam je ogladac ze wszystkich stron i mi sie nawet jeden zaczal ruszac :baffled: Zadzwonilam do meza w panice a potem do lekarza a ten sie pyta czy nie dalam wczoraj dziecku swiezego banana bo po nim wlasnie tak kupa wyglada...................

....:cool2: dalam oczywiscie..bardzo smakowal.. wiec sie nie przestraszcie jak wkrotce bedziecie mialy papmersa pelnego robali :nerd::-D

Dziewczyny nogi sie pode mna przed chwila ugiely... Zmieniam malej pampersa bo kupa byla, patrze a tam w kupie pelno czarnych kilkumilimetrowych plaskich robali!!@# :-(:-(:no::no: Normalnie jak to zobaczylam to mi wszystko do gardla podeszlo :-( Zaczelam je ogladac ze wszystkich stron i mi sie nawet jeden zaczal ruszac :baffled: Zadzwonilam do meza w panice a potem do lekarza a ten sie pyta czy nie dalam wczoraj dziecku swiezego banana bo po nim wlasnie tak kupa wyglada...................

....:cool2: dalam oczywiscie..bardzo smakowal.. wiec sie nie przestraszcie jak wkrotce bedziecie mialy papmersa pelnego robali :nerd::-D

o matko:szok::szok: też mi się nogi ugięły jak czytałam pierwszą część!!! dopóki nie doszłam do końca:-D

ale mnie nastraszylyscie:szok::szok::szok:
Jas nie dostanie banana do skonczenia 18 roku zycia:-)
a skad te robale po bananie?
ja bym juz na pogotowie jechala albo po karetke dzwonila

edit: aaaaa doczytalam, hehehe to bym wyszla na panikare i oczywiscie pampersa wzielabym ze soba co by pokazac na tym pogotowiu
ale sie usmialam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry