Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
masakra fujjjjjjjjjjjnie było robali :-)
chyba zrobię taki numer mojemu facetowi :-) :-) nie, lepiej nie.
Nie było robali :-)
Chyba zrobię taki numer mojemu facetowi :-) :-) Nie, lepiej nie.
...dostała mu się tam bakteria streptococcus pyogenes (paciorkowiec ropny) dziś byłam u chirurga odebrać wynik wymazu. Paluszek mu ropieje już miesiąc czasu, do połowy ma czerwony i niestety zaczyna schodzić cały paznokieć. Dostałam dziś receptę na antybiotyk augmentin i do kontroli za tydzień.Podzielę się z wami dziewczyny historią paluszka mojego synka;-)
gdy obcinałam paznokcie michasiowi, zadrasnęłam mu delikatnie skórkę i wiecie co się stało...dostała mu się tam bakteria streptococcus pyogenes (paciorkowiec ropny) dziś byłam u chirurga odebrać wynik wymazu. Paluszek mu ropieje już miesiąc czasu, do połowy ma czerwony i niestety zaczyna schodzić cały paznokieć. Dostałam dziś receptę na antybiotyk augmentin i do kontroli za tydzień.
w życiu bym nie pomyślała ze coś takiego może się stać...
strach obcinać paznokcie...
Współczuję:-(Tym ze schodzi,się nie przejmuj,odrosnie nowy i sladu nie bd.Moja starsza córka zaraziła sie po urodzeniu w szpitalu pęcherzycą noworodkową i do 2 miesięcy paznokcie wszystkie jej zeszły,teraz ma taką sliczną długą płytkęPodzielę się z wami dziewczyny historią paluszka mojego synka;-)
gdy obcinałam paznokcie michasiowi, zadrasnęłam mu delikatnie skórkę i wiecie co się stało...dostała mu się tam bakteria streptococcus pyogenes (paciorkowiec ropny) dziś byłam u chirurga odebrać wynik wymazu. Paluszek mu ropieje już miesiąc czasu, do połowy ma czerwony i niestety zaczyna schodzić cały paznokieć. Dostałam dziś receptę na antybiotyk augmentin i do kontroli za tydzień.
w życiu bym nie pomyślała ze coś takiego może się stać...
strach obcinać paznokcie...
Nie wiem po kim
;-)
,zrobiłam z gazy kikucik namoczyłam riwanolem i jakoś udało się to opanowac.O tamtej pory mam stresa z obcinaniem paznokci:-(