reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
autentyk! ja wiem, jak to brzmi, ale zaczeło sie od bardzo poważnych badań historycznych dotyczących pozycji kobiet na dworach w XIII wiecznej Polsce... potem, z żartów o Kazimierzu Wielkim, który mając 4 żony musiał mieć 4 teściowe i od głupich żartów skończyło się powazną pracą magisterską... znaczy się, poważną:confused: brzmi śmiesznie, ale mam z nią wiele problemów...

Witajcie kochane,
nie odzywałam się dzisiaj cały dzień, bo nie miałam nawet kiedy zasiąść do neta. Co prawda dzień jak co dzień, czyli leniwie, ale większość z niego spędziłam w poradni, więc same widzicie...
Jak widać, nadal w dwupaku:tak: Byłam dzisiaj u gina, tak jak planowałam. Powiedziałam Mu co mi doskwiera itp. Zbadał obowiązkowo na fotelu i wszystko bez zmian. Nadal mam rozwarcie na 2 i szyjka ma 1cm. A że miewam skurcze, to nawet dobrze, choc nie ma się co bawic w szpitale przy skurczach krótkotrwałych. Bo jak się wydłużą do pół godziny i dalej to już mam jechać do szpitala, jeśli oczywiscie też bedą częste. Puki co nie ma co się w szpitale bawić, bo tylko niepotrzebnie będę lezec i się denerwować, a po co? Mówił, ze jak juz się zacznie coś dziać, to dobrze.
Stan zapalny mam nadal i mimo iż walczę z tym, to dziadostwo nie chce się wyleczyć :)angry:). Stwierdził, ze hormony też mają na to wpływ. Mozliwe.
Tak więc teraz wszystko zależy od mojego Dzidzia, kiedy zechce przyjść na świat:tak: Może to być kwestia dni, a równie dobrze, moze to być w terminie, lub po... Choć po ostatnim usg w szpitalu, to termin sie skrócił o jakies 10 dni... więc tylko czekać...
Choc to najgorsze w tej ciąży jest... czekanie;-)
Teraz zmykam na (jak to mój T mówi) W jak warzywko. Może zajrzę później...
Buziaczki;-)

Dziewczyny właśnie dostałam fantastyczną wiadomość

Iwona100na urodziła dziś synka Michasia, waga 3570, 54cm, 10 punktów

Gratulacje Iwonka !!!!!!

reklama
Do góry