reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

felcia - a mam nadzieje ze coraz lepiej co by nie zapeszyć :) pracuje juz na pełnych obrotach po miesiacu z Beniem :)

asinka - no bolą kolana jak cholera wczoraj wirtualnie cwiczylysmy razem z angel i ona daje lepiej rade niz ja :) ale ja juz wiek nie ten haha

reklama
ale pustki:szok:

ja dostałam @ więc najchętniej zostałabym w domu buuu coś nie nabrałam sił na tym urlopie i wcale nie jestem wypoczęta...

asinka Emi też lubi muzykę, to Tymek jest chyba wyjątkiem co do bajek? suuuper! ja szczerze mówiąc nawet nie wiem ile Emi siedziałaby przed tv i oglądałaby bo nigdy tego nie sprawdzałam hihi tak, pracuję na uczelni ale ja ja nie kadra naukowa:-p więc urlop mam jak każdy normalny człowiek:-p to Ty też ćwiczysz z Chodakowską? ooo to u Ninki ładny przyrost wagi:tak::-) to Twoje małe dziewczę takie szybkie w rozwoju fizyczny, że szok!!! aż dziw bierze! i już za tydzień będzie miała pół roku, jak to szybko mija:shocked2: u nas też bunt na tapecie...
forever dzięki. Mocno zapracowana jesteś? bo też Cię mało na forum
ironia no to nie zapeszam:tak:

a wie ktoś co u aestimy i silvy ? :)

spróbuje tu przygonić Angel bo sie obija na forum :tak:

Beni dziś z usmiechem poszedł do żłobka,

a na 15 jedziemy do chirurga z tym cholernym rakiem :baffled: prosze was o magiczne kciuki by w miare szybko michał załapał sie na wyciecie tego cholerstwa :-( on oczywiście wszystko bagatelizuje :nerd::angry:

a teraz poki co do pracy siadam by o 14 pocwiczyc choc troszke bo wczoraj mialam przerwe zeby zakwasy sie rozeszły :) mój wczoraj był na boksie i wrócił taki zmordowany hehe :-D

Hej!!
No pustki ogromne ostatnio... Halo!! Urlopy już pokończone ;-) hehe my dzisiaj dzień jak co dzień - śniadanie, spacer, zakupy, obiad, spanie Tymka i po 18 wraca Sz. Ale jutro wybywam do Gliwic z dzieciakami na spotkanie z koleżanką z marca 2013 :-) Także zapowiada się ciekawy dzień.
Ironia oczywiście kciuki &&&&& daj znać od razu co i jak. Ja wczoraj dałam radę z Chodakowską. Ćwiczę jak Tymek śpi.
Martadelka no jakiś Tymek taki bajkonielubny :-D a bajek ogrom w domu.
I "piszczałka" Ninka się wydarła... Na razie popisane...

Felkaa - podczytuję regularnie, ale jakoś weny do pisania brak no i BB się zmieniło - przynajmniej w moim odczuciu - Ty - poza nickiem niestety :-( - nie :-pNo i jakoś zupełnie nieogarnieta jestem życiowo.... :baffled:
Ironia - kciuki jak najbardziej :happy2:
Asinka85 - to pogody jutro, ja mam nadzieję na spotkanie choć z jedną Forumką z Wawy i okolic choć w tym roku bo zbytnio nam nie idzie nawet widzenie się indywidualnie - dzieciowo to chyba ostatnio z Ja-Zołzą na ur Młodej - nie mówiąc o zbiorówce tj. więcej niż 2 osobach.

Ostatnia edycja:
Hej! Wpadłam się przywitać. Ninka chętnie wstaje i leci do p-la, wczoraj odebrałam ją po 15 (bo chciała zostać dlużej, niż w poniedziałek) i co - moje dziecko nam pomachało, po czym wróciło do swoich wycinanek i tyle. Musieliśmy ją z Leo nawoływać i w końcu pani przedszkolanka po nią poszła obiecując, że przecież jutro też tu przyjdzie:-)oby tak dalej! Dziś zebranie rodziców, będziemy oboje, a z dziećmi moja mama posiedzi.
Tak więc zmiana u nas spora - dotąd byliśmy we 3 w domu - od 4 lat! A dla Leo Ninka to cały świat. I teraz, podczas jej nieobecności, chodzi taki smutny i znudzony, przytula się, normalnie widać, że bardzo tęskni za nią. Dziś powiedział, że też chce iść do przedszkola, jak Ninka.

andariel - kochane masz dzieciaczki u nas dzis tez bez płaczu :)

forever - ale na gorsze czy lepsze sie BB zmienilo ? :)

asinka - no zobaczymy co z tej chodakowskiej wyjdzie :D

eh zapieprzam jak motor zeby sie wyrobic i jeszcze jakis obiad zjesc masakra palce mnie już bolą :(

a ja sie troche ciesze ze juz po wakacjach i mozna wrocic do normlanego trybu pracy :)

w pon odbieramy nowe/stare autko :) zamieniamy naszą małą clijanke na peugota 407 :-) troche sie boje bo tego na pewno nie bede prowadzic ! :nerd:

a wlasnie jakby ktos chciał kupic tanio Clio III to zaprazam :p w pt. idzie do odświeżenia i kierownice wymieniam i jest piekne i nietkniete za 18 500 :tak:

hej
dzięki za życzenia zdrówka - czuje sie lepiej od Was zawsze działa :-)
Felka no nie masz lekko z tymi teściami /siostrą M. moja teściowa też czasem ma wyskoki ale daje jej sie to wytłumaczyć (piszę jakbym się zwracała do dziecka ;-)) Czasem jeszcze z czymś wyskoczy ale Mati większość rzeczy nie chce np. żelki które namiętnie kupuje do innych wnuków, albo lizaki - Mateusz nie chce nawet spojrzeć (ołłłł jeeee) no więc odpuściła i w ogóle mu nie proponuje. Ciężką batalię przeszłam z danonkami :angry: kazałam jej dawać jogurt naturalny - cóż to było za zdziwienie! Ale jak dałam Matiemu w jej obecności a on wszamał cały kubek to się nadziwić nie mogła :-)
Pewnie jak nie widze to mu kupi czasem ale to przeżyję. Mój M. z nią walczył jeśli chodzi o żywność która ma napakowane mnóstwo E... też była batalia, ale poczytała wydrukowane artykuły, przetrawiła i jest ok.
Także wiem co czujesz i jaki masz problem, choć moja teściowa jest chyba bardziej reformowalna...
Ale siostry M nie rozumiem :no:
Asinka ale zdolniacha z Ninki:-) super a Tymek jak z sikaniem? Kupy już ogarnęliście? kiedy my sie wreszcie spotkamy, kurczę nam to najbardziej pasuje zima do spotkań z Wami ;-)
Forever jakoś melancholijnie brzmisz, taka zmęczona życiem może sie mylę, ale ja sie właśnie tak czuje...
Krysia jak w żłobku?
Ironia dużo wytrwałości Ci życzę w ćwiczeniach, ja powinnam na kręgosłup ćwiczyć a wole aerobic - zawsze to jakiś ruch, choć ostatnio przy chorobie schudłam znów i brzucha nie mam, to ujędrnić też by sie przydało.
Jak Michał?
No właśnie a ciekawe co u Mamy M, Kasiwilde, Aestimy?
Adariel super się czyta że NInka tak szybko sie zaadaptowała w p-lu a Leoś sie przyzwyczai, choć początki mogą być ciężkie.

Dziewczyny w co się aktualnie bawicie z dzieciakami?
My urządzamy wyścigi samochodowe (mój M. kraksy i potem jadą do pana mechanika i naprawiają ;-)) czytamy dużo, rysujemy, malujemy farbkami(o zgrozo wszystko do prania), bawimy sie ludzikami i misiami w dom, tańczymy i śpiewamy, teraz zaczęłam robić autka z rolek po papierze toaletowym no i Mati mi asystuje. No i zabawa na dworze.
Ale mam wrażenie że cały czas to samo w kółko... macie jakieś inne zajecia/pomysły?

reklama
takie puchy!!! znowu!!! no zaczynam się martwić o forum...:sorry2:

Emi odebrał wczoraj M, bo ja okresowo, ledwo dojechałam do domu... Jak ją zobaczyłam to nawet nie musiałam pytać co jadła, bo buzia cała klejąca od... lizaka:angry: zresztą wieczorem jak ją przebierałam w piżamę to sama powiedziała, że jadła... oczywiście kupiła siostra M, bez komentarza

asinka udanego spotkania!!!
forever hmm bb się zmieniło? no troszke mniej aktywniej, ale nie wiem czy akurat to miałaś na myśli
ironia a co się stało, że auto zmieniacie?
kati super, że lepiej się czujesz:tak:Emi nawet nie wie, co to są żelki, dziadkowie nie wpadli na pomysł kupna, oj oberwałoby im się wtedy:wściekła/y: co do danonków to Teściowa miała zapędy, żeby kupować, raz kupiła po czym żali mi się (ku mojemu zdziwnieniu, bo przecież prosiłam, żeby nie kupowała...), że Emi nie chciała jeść, jak ja się wtedy cieszyłam, że mam takie mądre dziecko:tak::-) a skąd wiedziałaś, że dawała Matiemu danonki? i aż się boję zapytać, co za żywność kupowała Matiemu...? u nas nie przeszedłby arykuł, nie mówiąc o książce (bo myślałam co by teściowej podrzucić coś mądrego do czytania, bo ona nawet ulotki do lekarstw nie czyta...:confused:), dzięki za zrozumienie; do kiedy Jesteś na L4? co do zabaw to lecę na odpowiedni wątek;-)

a i miałam się zapytać: Doris co tam się dzieje u Ciebie kochana???
trasiu hop hop:*
i Madzioolka zniknęła, właśnie Madzioolka jak Mama?

Ostatnia edycja:
Do góry