O matko, ale produkcja. Staram się czytać na bieżąco z komórki, ale powoli staje się to awykonalne. Że nie wspomnę o czasie trzymania baterii w moim fonie...
Rysica - super, że Monia tak szybko pokochała żłobek!!!! A kitkę ma imponującą.
Aylin ciuszki super, a ten zestaw z szarą tuniką no cud miód po prostu. No córka mi się marzy coraz częściej.
kasiekz genialna jesteś z tymi przepisami - jutro na obiad u mnie zupa z soczewicy, a na podwieczorek placki z cukinii. No i oczywiście strona też w ulubionych już jest :-)
U nas telewizor jest włączony do czasu aż go młody wyłączy

. A majstruje przy nim często. Już wie, ze nie wystarczy guziczka wcisnąć, ale też trzeba na pilocie nacisnąć.
Z wieżą i dvd było identycznie - szybko odkrył przyciski, które szufladki wysuwają. I musiałam oba te sprzęty wyłączyć z prądu. Na wieży dodatkowo jest kieszonka na kasety jeszcze to zakleiłam taśmą klejącą

, podobnie zrobiłam z szafkami. Chociaż i to przestaje być problemem bo jak ma troszkę dłuższe paznokcie to poradzi sobie i z taśmą.
alijenka wracaj na forum bo nie mam z kim pić. Trzy czerwcóweczki zaciążone,
Iwon to pewnie pije ale z mężem,
niespodzianka i
Muńka tylko o jedzeniu i pieczeniu piszą, agaundpestka pije (bezalkoholowe) z kumpelą i nas zdradza, a reszta to o jakiś bajkach pisze

I co mam za Wszystkie pić sama????? O nie, dziś zjadam tylko wiśnie z robionej przeze mnie wiśniówki

Zdróweczka dla Was kochane.