reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Rysica, a nie możesz coś sprzedać po Monice dołożyć i kupić to co Ci się podoba?
Ja te ciuchy które dostaję to przekazuję dalej, ale te co sama kupiłam to czasami sprzedają dokładam i kupuję coś nowego.

reklama
O matko, ale produkcja. Staram się czytać na bieżąco z komórki, ale powoli staje się to awykonalne. Że nie wspomnę o czasie trzymania baterii w moim fonie...

Rysica - super, że Monia tak szybko pokochała żłobek!!!! A kitkę ma imponującą.

Aylin ciuszki super, a ten zestaw z szarą tuniką no cud miód po prostu. No córka mi się marzy coraz częściej.

kasiekz genialna jesteś z tymi przepisami - jutro na obiad u mnie zupa z soczewicy, a na podwieczorek placki z cukinii. No i oczywiście strona też w ulubionych już jest :-)

U nas telewizor jest włączony do czasu aż go młody wyłączy :-D. A majstruje przy nim często. Już wie, ze nie wystarczy guziczka wcisnąć, ale też trzeba na pilocie nacisnąć.
Z wieżą i dvd było identycznie - szybko odkrył przyciski, które szufladki wysuwają. I musiałam oba te sprzęty wyłączyć z prądu. Na wieży dodatkowo jest kieszonka na kasety jeszcze to zakleiłam taśmą klejącą :szok:, podobnie zrobiłam z szafkami. Chociaż i to przestaje być problemem bo jak ma troszkę dłuższe paznokcie to poradzi sobie i z taśmą.

alijenka wracaj na forum bo nie mam z kim pić. Trzy czerwcóweczki zaciążone, Iwon to pewnie pije ale z mężem, niespodzianka i Muńka tylko o jedzeniu i pieczeniu piszą, agaundpestka pije (bezalkoholowe) z kumpelą i nas zdradza, a reszta to o jakiś bajkach pisze :-D:-D:-D
I co mam za Wszystkie pić sama????? O nie, dziś zjadam tylko wiśnie z robionej przeze mnie wiśniówki :-D:-D
Zdróweczka dla Was kochane.

Ja gdybym nie miała w planach kolejnego dziecia, to bym sporo sprzedała, bo nikt już tych ciuchów nie chce odzyskać, więc by mi zalegały, a w rodzinie póki co same chłopy się rodzą.

Chcę tylko sprzedać sukienkę z chrztu Gabi, ale jakoś mi nie po drodze wystawienie jej na allegro...bo w sumie nigdy nic nie wystawiałam i tak nie mogę się zabrać za ten pierwszy raz.

Mlodak - zaraz zaraz, ja ostatnio co jakiś czas pisywałam, że jestem z winkiem i żadna tematu nie podjęła :-p Dziś bym coś łyknęła, ale jestem na p/bólu (lekka migrena)

Ostatnia edycja:
Muńka to zwracam honor :-D Pewno nie doczytałam :zawstydzona/y:
Już miałam kończyć, ale w takim razie zjem jeszcze trochę tych wisienek za tę Twoją migrenę, co by szybko poszła sobie precz....

edek - zapomniałam napisać. Dzisiaj listonosz przyniosł gumową zebrę. Na Szymku wielkiego szału na razie nie zrobiła, sam nie bardzo wie co ma z nią zrobić, ale cieszy się jak głupi gdy tatuś na nią wsiada i skacze.
Natomiast to co się działo z moimi kotami na jej widok to szok. Jeszcze nigdy nie widziałam ich tak spanikowanych. Normalnie myslałam, że się wściekły: ogony nastroszone, 5 razy grubsze, oczy wielkie jak spodki, prychają, warczą. Po około godzinie im przeszło, ale nadal mijają zebrę wielkim łukiem i chodzą jakby na ugiętych łapach.

Ostatnia edycja:
Aylin ten drugi zestaw zakupow BOSSSKI!!!!!:-D
a peppe musisz obejrzec z martynka, nie mozna jej nie lubic:tak:
hehe chyba się skuszę - moze zacznie mnie na ubraniach przkonywać. Na razie cciałabym ciuszki z Hippą :) ale nie ma

Rysica, a nie możesz coś sprzedać po Monice dołożyć i kupić to co Ci się podoba?
Ja te ciuchy które dostaję to przekazuję dalej, ale te co sama kupiłam to czasami sprzedają dokładam i kupuję coś nowego.

no własnie. Ja tak robie - to co sama kupiłam sprzedaje.

Ja gdybym nie miała w planach kolejnego dziecia, to bym sporo sprzedała, bo nikt już tych ciuchów nie chce odzyskać, więc by mi zalegały, a w rodzinie póki co same chłopy się rodzą.

Chcę tylko sprzedać sukienkę z chrztu Gabi, ale jakoś mi nie po drodze wystawienie jej na allegro...bo w sumie nigdy nic nie wystawiałam i tak nie mogę się zabrać za ten pierwszy raz.

Mlodak - zaraz zaraz, ja ostatnio co jakiś czas pisywałam, że jestem z winkiem i żadna tematu nie podjęła :-p Dziś bym coś łyknęła, ale jestem na p/bólu (lekka migrena)

u mnie 4 aukcje czekaja na wystawienie - pchacz, kojec, mata i karuzelka. I się zabrać cos nie moge....

hmmm ja juz po martini...

młodak - zainstalowałam nowa aplikacje bb. Fajna jest :) wyskakuje mi ikonka jak ktoś cos napisze :) wiec nie musze włazić na strone aby sprawdzic - czyli w sumie mniej zre baterii

Młoda ja Was zdradzam :szok::szok::confused: w takim razie muszę się poprawić :D
Tak się cieszę jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka z dojczlandu :D od sylwestra się nie widziałyśmy :D i wychodzi, ze już trzeci rok nie moge się z nią napić :D

Młoda ja Was zdradzam :szok::szok::confused: w takim razie muszę się poprawić :D
Tak się cieszę jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka z dojczlandu :D od sylwestra się nie widziałyśmy :D i wychodzi, ze już trzeci rok nie moge się z nią napić :D

No a jak to nazwać, hę???? :-D I to drugi raz w jedym tygodniu!!!! Z kolejną kobietą w dodatku.

Aylin skąd masz tę aplikację? Bo szukałam w sklepie play (czy jakoś tak) i nie znalazłam.

reklama
A nie wiecie gdzie mogę kupić G jakąś fajną przepaskę??? Taką zwykłą,szeroką, bez kwiatków, zakrywającą uszy. Nigdzie nie mogę znaleźć...

Właśnie aktualizuje BB w telu, ciekawa jestem jak to wygląda, bo póki co to dooopna aplikacja.

Do góry