Witam
Smile zycze duzo zdrowka synkowi i zeby jak najszybciej wyszedl do domku!
Piszecie o tym kto siedzi w brzuszku! moj maz chce koniecznie coreczke
w sumie ja rowniez
czas pokaze co to bedzie

U mnie kolejny dzien mdlosci;/ wiec ciezko mi sie jest skupic;/ niewierzylam dziewczynom ktore pisaly ze niemaja sil na pisanie i wogole przez mdlosci! teraz Was rozumiem!
Smile zycze duzo zdrowka synkowi i zeby jak najszybciej wyszedl do domku!
Piszecie o tym kto siedzi w brzuszku! moj maz chce koniecznie coreczke
U mnie kolejny dzien mdlosci;/ wiec ciezko mi sie jest skupic;/ niewierzylam dziewczynom ktore pisaly ze niemaja sil na pisanie i wogole przez mdlosci! teraz Was rozumiem!

ale naskrobałyscie super bo jest co czytac hihi. Ja dzis wolne i byłam odebrac wyniki z awidnosci toxoplazmozy
niestety wyniki wyszły złe :-( . Konsultowałam sie z wynikami z moja gin i własnie teraz dzwoniła mowiac ze wypisze mi jutro skierowanie do Szpitala chorób zakażnych w Krakowie. Jutro bede dzwonic i umawiac sie tam na termin bo niestety tez trzeba czekac. Powiem Wam ze bardzo ale to bardzo boje sie o dzidzie bo wiem ze toxoplazmoza moze prowadzic do poronienia. No nic jak bede wiedziec coś wiecej to dam Wam znać. Trzymajcie kciuki za Nas
. Ps awidnosc wyszła mi niska czyli zaraziłam sie albo przed sama ciaza albo na jej samym początku. :-( Buziaczki.
Fajnie jak już potem będziemy się więcej znały. Na pewno łatwiej będzie nam pisać:-)