reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hej dziewczynki,
U nas dziś -15 było rano, odczuwalne ponad -20 :szok: dobrze ze piąteczek :tak:

Wiecie ze mi cały czas coś włazi w to lewe biodro? I tak aż do kolana promieniuje. Nie wiem czasem czy to nie rwa kulszowa, w poprzedniej ciąży też miałam tylko wtedy to chodzić nie mogłam :eek:

A w szpitalu wczoraj było o dziewczynie co dopiero co urodziła dziecko, trafiła na OR z zakażeniem rany po cc, i jej były chłopak/ojciec dziecka/studencik się obudził po 9 miesiącach że ojcem zostanie. Zostawił ją jak się dowiedział o ciąży. Teraz mu się odmieniło i błagał ją o litość. Oczywiście skończyło się happy endem ;-)

reklama
No nie a ja w poniedzialek skonczylam antybiotyk na zapalenie zatok i nie bardzo mi przeszlo ale nie bolaly i gardlo tez nie a od wczoraj znowu to samo!!! mam nadzieję ze sinupret pomoze bo się wykończe:(

moja Ola jest nieprzewidywalna... rano wstała normalna, potem zrobiła się jakby normalnie miała się położyć i już nie wstawać, tak jak pisałam, ledwo na oczy patrzyła i płakała mocno, a teraz jej nagle przeszło, zjadła pół bułki i pół kromki chleba i szczęśliwa... ang przepadł... no nic, jadę zawieźć ją do żłobka, bo wieje okropnie nadal, więc w domu się będzie nudzić, a tak to się z dziećmi pobawi

Dzień dobry wszystkim Mamusiom, dobrze, że już piąteczek :)

witam,
ja dziś miałam na ang iść pierwszy raz i chyba muszę zadzwonić i w ogóle zrezygnować... Ola wstała niby ok, ale potem jak urządziła płacz i taka dziwna jest... chyba ząb idzie, ale mi szkoda jej... już widać po niej, że zaczyna czuć się lepiej, ale już powinnyśmy siedzieć w samochodzie do żłobka i nie zdążę... we wtorek nie mogłam pojechać, bo nie miałam samochodu i Oli nie miałam jak do żłobka dostarczyć, dziś jej nieswojość, już mi dwa zajecia z 8 przepadły, a jaką mam gwarancję, że we wtorek wszystko będzie ok? to było z grupona, więc jak coś to tylko 80zł pójdzie się bujać...

No trudno, jeszcze będzie okazja żeby iść na angielski. Swoją drogą fajną ofertę trafiłaś. Najgorzej, że Ola taki dziwny nastrój miała, może w żłobku się rozweseli. :)
Ja teraz szukam jakiegoś wyjazdu weekendowego. Musimy gdzieś z M. wyskoczyć, żeby trochę się odstresować. Jakoś od przeprowadzki żyjemy trochę obok siebie.

Hej dziewczynki,
U nas dziś -15 było rano, odczuwalne ponad -20 :szok: dobrze ze piąteczek :tak:

Haha a ja jestem zadowolona z pogody, piękne słoneczko mamy i +5 stopni ma być w ciągu dnia :) nawet rano nie trzeba było samochodzika skrobać :)

Byle do 16, wyskoczę na jakieś małe zakupy i wieczorem babskie spotkanie przy winku... a jak dla mnie przy soku marchwiowym :p ach co za czasy :p

Ola w żłobku, nawet nie chciała się pożegnać, poszła od razu się bawić, nie rozumiem jej czasami :szok:

spać mi się chce, kawkę wypiję i spróbuję posprzątać trochę, korzystając z okazji, że nigdzie nie jadę i młodzieży nie ma

i się pytam: gdzie te zapowiadane na dziś -5st?

hej
ja tylko na chwilke, i zaraz sie szykuje i musze do szefa podjechac

Wczoraj bylam na wizycie u nowego gina.
I i i i ?????
I jestem bardzo zadowolona :)
Lekarz z powolania,najpierw wywiad ok 10 minut,potem badanie na samolocie i dodatkowo jeszcze zrobil krotkie USG zeby sprawdzic czy bije serduszko itd, a krotkie dlatego bo za tydzien w piatek mam przyjsc na polowkowe.Wtedy tez dowiem sie byc moze jaka plec :)

Stwarzal bardzo przyjemna atmosfere,podczas badania zagadywal itd, nawet nie czulam zadnego skrepowania jak zwykle to bywa.
Zdzwiwil sie ze tamta nie zbadala NT ,bo powinna to zrobic a nie wysylac do jakiejs kliniki by jeszcze za to placic.
Babki w recepcji tez super, polozna nie jest obowiazkowa jak u tamtych, jezeli sobie zyczysz to dajesz im znac i ona sie z toba skontaktuje a jak nie to nie. Bez porownania .

Bez zadnego ale wystawil mi zakaz pracy a nie L4,mowilam ze z omdleniami i mdlosciami juz lepiej a on na to ze i tak wpisze to w zakazie pracy by lepiej wygladalo :) O 11 jade do szefa by dowiedziec sie co dalej.
Lece sie szykowac i szybko jeszcze ogarnac bo czasu malo

ja wczoraj również miałam problem z bb i już myślałam że to wina mojego laptopa... dzięki za miłe przywitanie
u Was też jest tak zimno????

mnisia zdrówka życzę... powiedz mi czym się kurujesz??? bo mnie ostatnio też męczy jakieś przeziębienie...
jagódka widzę że Ty również jesteś z Lublina... z jakiej okolicy jeśli można wiedzieć???
elifit oby szybko przeszedł ból biodra... ja wczoraj też oglądałam szpital i bardziej mnie przeraziła ta matka która nie pokochała swojego dziecka... dla mnie jest to niewyobrażalne
ewa66 zdróweczka...
s.michalina zazdroszczę pogody bo ja strasznie nie lubię zimy... udanego spotkania przy soczku
mamy ten sam wiek ciąży... fajnie
ada super że trafiłaś na dobrego lekarza...to bardzo dużo...

reklama
dzień dobry Mamusie:)):):)
dużo się nie rozpisze bo brak weny....nic mi się nie chce dzisiaj.....ech........na weekend zostaje sama bo maz jedzie do polski bo młodego zabrać go na ferie.....a mnie chyba już nerwy zjadają ze będę sama w domu bo brzuch mnie dzisiaj boli.......nie lubie zostawać sama jak palec...a w nocy to już wogole......<placz>

Do góry