reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Michalina to miłego dnia ,udanego basenu :-).

Ja sie na temat maciezynskiego i urlopu nie wypowiem bo ostatnio przechodziłam to jakieś 6 lat temu ,więc nie jestem w temacie .

reklama
witam w zimną niedzielę...wrrryyyy kiedy skończy się ta zima.... u nas właśnie kończą się ferie i Czarek bardzo ubolewa na tym że jutro już do przedszkola...
s.michalina ciekawe która z nas pierwsza urodzi ale obstawiam Ciebie bo ja Czarującego urodziłam w 42tc więc nie śpieszyło mu się na świat
miłego pluskania dzisiaj
jagódka gratuluje pierwszych 3cm... trening czyni mistrza....
gosia maskara z tymi receptami... współczuje
anilewe jejku ja też ostatnio oglądałam te programy... tylko u nas niestety nie ma tak dobrze żeby każda miała swój pokój gdzie rodzisz..

miłej niedzieli...

Na L4 sprawa jest prosta, dostajesz 100% średniej pensji z ostatnich 12 m-cy - premie też się normalnie w to wliczają.
Ja za 2013 wezmę sobie przed porodem chyba, żeby nie ciągnąć tyle tego zwolnienia, bo zostało mi jakieś 7 dni.

Dorota
gratuluję zakupu samochodu, niech się dobrze prowadzi!

Na L4 sprawa jest prosta, dostajesz 100% średniej pensji z ostatnich 12 m-cy - premie też się normalnie w to wliczają.
Ja za 2013 wezmę sobie przed porodem chyba, żeby nie ciągnąć tyle tego zwolnienia, bo zostało mi jakieś 7 dni.

Dorota
gratuluję zakupu samochodu, niech się dobrze prowadzi!

Ale czy warto wykorzystywać urlop z 2013 skoro mozna isc na L4? Zastanawiam sie co w przypadku gdy go nie wykorzystam? Szczerze mówiąc wolałabym urlop z 2013 zostawić na czas po macierzyńskim. Pytanie tylko czy tak mozna?

Dzien dobry i miłego dzionka!

Przyszła już poduszka- rogal, ta którą polecałyście i to jest miłość od pierwszej nocy :-D

Obudziłam się dziś z cieknącym nosem :baffled:

Co do L4 i urlopu to chyba w każdym kraju są inne przepisy.

Dzien dobry mamusie :)

Doti podaj linka do podusi prosze :)

Ja sie do tematu nie dolacze poniewaz noe mam pojecia jak to w pl teraz z urlopami jest..

Ciesze sie nidzielka a od jutro na nowo praca ..jedynie co mnie pociesza to fakt iz z kazdym dniem jestem blizej usg :)

Ale czy warto wykorzystywać urlop z 2013 skoro mozna isc na L4? Zastanawiam sie co w przypadku gdy go nie wykorzystam? Szczerze mówiąc wolałabym urlop z 2013 zostawić na czas po macierzyńskim. Pytanie tylko czy tak mozna?

Dzien dobry i miłego dzionka!

Urlop za 2013 przepadnie Ci w 2014 z końcem września, jak tu dziewczyny mnie poprawiły.
Ja zamierzam i tak podpytać kadrową bo u nas w większości ludziom się kumuluję urlop i nic nie przepada - nie chcą wypłacać ekwiwalentów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Motherhood KOJEC PODUSZKA DLA KOBIET + 3 GRATISY ! (3921198999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kupiłam tu, zamówiłam kolor brązowy:
koj12.jpg

Załączniki

• koj12.jpg
    koj12.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Urlop za 2013 przepadnie Ci w 2014 z końcem września, jak tu dziewczyny mnie poprawiły.
Ja zamierzam i tak podpytać kadrową bo u nas w większości ludziom się kumuluję urlop i nic nie przepada - nie chcą wypłacać ekwiwalentów

Jagódka, z tego co mi wiadomo to urlop nie ma prawa przepaść. Bo niby z jakiej racji? Mój szef słynie z tego ze czesto nie wyraża zgody na urlop a juz napewno jest ostatnia osoba ktora by miała sama wyslac pracownika na urlop. Wg mnie ne moze byc tak ze urlop przepada ale byc moze nie mam wystarczającej wiedzy na ten temat...

reklama
Do góry