Cześć Dziewczyny! Ledwo nadrobiłam ;-) Nina kataru dostała i zamiast spływać jej nosem to glut leci gardłem - efekt taki, że kaszle np. przez godzinę praktycznie non stop

więc jesteśmy zmęczeni i niewyspani całą trójką

Całe szczęście dziś dostanę dla niej nebulizer i zaczynamy inhalację jakimiś sterydami, bo inaczej dziecko mi płuca wypluje
Ząb - ja też mam 8 do wyrwania, mam iść w przyszłym tyg. - pękła mi jeszcze przed ciążą, ale robiłam wtedy szczep. na wzw więc stwierdziłam, że m-c mnie nie zbawi jak poczekam, zwłaszcza, że nie bolała, potem okazało się, że już jestem w ciąży i z rwaniem czeka się do II trym., w sumie to już kilka razy mnie przez te 4 m-ce pobolewała, więc cieszę się, że się gada pozbędę

Także Sokoja na jednym wózku jedziemy
Remonty - chyba będę jedyna, która ma białe ściany w całym mieszkaniu - oprócz jednej małej ściany z tapetą w sypialni

teraz planujemy malowanie w kwietniu i ściany zostają takie same, tylko w przedpokoju na jednej chcę jeszcze tapetę i u N. też tapeta, albo kolor na jednej ze ścian. Ja w ogóle mam białe mieszkanie: meble w kuchni, pokoju, sypialni, pokoju N. i szafa w przedpokoju białe, tylko łazienka beżowo-czekoladowa, kanapa i stół z krzesłami w d.pokoju czekoladowe, podłogi jesion bodajże i 2 nasze dywany też praktycznie w kolorze podłogi. No cóż lubię białe

jak będę miała chwilę to fotki wrzucę

Witam nową Mamusię

Minisia - kciuki za powodzenie całego przedsięwzięcia nadal zaciśnięte

Makota - trzymaj się dzielnie na wizycie &&&&
Graza - tobie też życzę powodzenia - będzie dobrze z maleństwem
Makota co się stało ??????????