reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Na bolące gardło , niezależnie od ciąży , polecam mixturę z imbirem. Utarty imbir, zalać gorącą wodą. Jak trochę przestygnie dodać miód i plasterek cytryny. Proporcje dowolne, zależy od upodobań. świetnie rozgrzewa i łagodzi ból gardła.

Imbir jest oki ogolnie na bol gardla i przeziebie.i.. Na nawilzanie isla, przeciwbakteryjnie tantum verde lub hasco sept. Mi alergolog kazala jeszcze siemie lniane do picia. A nocha masz uxroznionego? Nie podraznia Cie?

CZeść :)

Kiepsko, oj kiepsko, Igor się pochorował, nocka nieprzespana, spacer odpada,

U mnie też na pierwszym miejscu przy bolacym gardle woda z solą, tanio i skutecznie

Agalum - o tak, obrażoa to dobre słowo, bo przecież dziecko kosztuje (nie ją) to jest kłopot (no nie dla niej przecież) no i w ogóle to takie nieodpowiedzialne! :) Takie podejście

Małgorzatkar - a ja bym sie osobiście zdecydowała a tą kolejkę, no i mój synek to raczej taki szaleniec, uwielbia takie wyciągi. No ale to Ty masz się dobrze czuć, no i Ola. Znasz swoją córeczkę zapewne na tyle, zeby wiedzieć, ze może się jej nie spodobać to bez sensu męczyć się

Spaćććć

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :) ale się dzisiaj wyspałam! Pomimo wstawania co chwilę na siku.

M. zajęty samochodami - opony zmienia. A ja muszę mieszkanie ogarnąć. Jedyny cały dzień wolny w tygodniu a M. zamiast zająć się remontem to... a niech robi co chce. Ja się cały czas tylko zastanawiam co będzie jak nie zdąży z remontem. Najpierw myślałam, że uda się skończyć wszystko, teraz modlę się tylko o jeden pokój do lipca i kuchnię...

A!! wczoraj kupiliśmy wózek. Znalazłam na tablicy ogłoszenie, praktycznie od razu pojechaliśmy i już :) Więcej w odpowiednim wątku.

Hej :)

u nas też od rana pochmurno, a miało być tak pięknie... Wstaje z łóżka już od godziny i jakoś nie mogę się zebrać :-D muszę ogarnąć trochę mieszkanie i zagonić M do mycia okien, obiecał że mi pomoże
malgorzatkar - ja też bym odpuściła Kasprowy w tak zaawansowanej ciąży

na ból gardła ostatnio pomogła mi herbata z miodem i cytryną :tak: woda z solą powoduje u mnie odruchy wymiotne :baffled:

Elifit - wez tatum verde i nie mecz sie. Mi zostal kaszel, ale jakis taki nietypowy. Pojde do apteki i zapytam czy prawoslazowy moze mi sprzedac, bo sie w zyciu nie uwolnie :/ syrop z cebuli i stodak nie pomagaja

reklama
Do góry