agulam
Fanka BB :)
sorki ze post pod postem...
no:
ja tez tak uwazam,mimo ze jestesmy 9 lat po slubiue ,nie mowie do tesciowej mamo ,kiedys sie uparlam jak osiol ,nie zaczelam mowic mamo a teraz juz bez sensu jakos zaczynac:/
ostatnie 2 lata skladamy razem zyczenia ...kiedys kazde osobno......
tusiazcek miłego weekendu'
hubson fajnie ze chlopaki maja dobry kontakt,ja tez bym wolała mniejsza roznice ale jakos nei moglamsie zdecydowac
malgorzaka jak tam pozalozeniu passera?przezylas jakos?daj znac
widze ze sporo zWAs grilluje dzis ,ja tez zjadlam kiełbache z grilla na festynie,pomidorków pod pierzynkami brakowalo ale trudno
jeszce cos mialm napisac ale zapomnialam
ja tez niestety:-Generalnie mam duży problem z włosami na ciele i twarzy niestety..
nie nie jestes dziwnaKatka***;10733685Kupię dla teściowej ale dam mojemu, niech jej wręczyBo to nie moja mama... pomimo że tak się do niej zwracam. A wy jak tam na dzień mamy? Teściowej składacie życzenia?
Moja pewnie by chciała żebym jej złożyła, no ale bez przesady. Ja mam swoją i jej życzonka złożę.
Czy jakaś dziwna jestem?![]()

tusiazcek miłego weekendu'
hubson fajnie ze chlopaki maja dobry kontakt,ja tez bym wolała mniejsza roznice ale jakos nei moglamsie zdecydowac

malgorzaka jak tam pozalozeniu passera?przezylas jakos?daj znac
widze ze sporo zWAs grilluje dzis ,ja tez zjadlam kiełbache z grilla na festynie,pomidorków pod pierzynkami brakowalo ale trudno

jeszce cos mialm napisac ale zapomnialam