reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

sorki ze post pod postem...

Generalnie mam duży problem z włosami na ciele i twarzy niestety.:sorry:.
ja tez niestety:-:)no:

Katka***;10733685Kupię dla teściowej ale dam mojemu, niech jej wręczy :-p Bo to nie moja mama... pomimo że tak się do niej zwracam. A wy jak tam na dzień mamy? Teściowej składacie życzenia? :rofl2: Moja pewnie by chciała żebym jej złożyła, no ale bez przesady. Ja mam swoją i jej życzonka złożę.
Czy jakaś dziwna jestem? :rofl2::-D
nie nie jestes dziwna:-Dja tez tak uwazam,mimo ze jestesmy 9 lat po slubiue ,nie mowie do tesciowej mamo ,kiedys sie uparlam jak osiol ,nie zaczelam mowic mamo a teraz juz bez sensu jakos zaczynac:/:sorry2:ostatnie 2 lata skladamy razem zyczenia ...kiedys kazde osobno......

tusiazcek
miłego weekendu'

hubson
fajnie ze chlopaki maja dobry kontakt,ja tez bym wolała mniejsza roznice ale jakos nei moglamsie zdecydowac:sorry2:

malgorzaka
jak tam pozalozeniu passera?przezylas jakos?daj znac

widze ze sporo zWAs grilluje dzis ,ja tez zjadlam kiełbache z grilla na festynie,pomidorków pod pierzynkami brakowalo ale trudno:-D

jeszce cos mialm napisac ale zapomnialam:dry:

reklama
A my właśnie wróciliśmy z działki na wsi. Super sprawa, trawa, dużo dużych drzew więc upału wcale nie odczulismy. Dziecko poszalało i teraz padła...
Dopadła ją jakaś wysypka, albo potówki albo alergia na krem z filtrem?
Potówki swędzą?
Zawsze w czasie upałów ma potówki, więc wolę z dwojga złe to niż alergie. 50 zł na krem i do kosza?

Ja cały dzień na leżaczku, teściowa zrobiła obiad więc totalny luzik...:tak:

Pojechaliśmy po drodze do laboratorium oddać moje siuśki do badania. Zostałam z dzieckiem na zew a mąż poszedł, bo byliśmy przekonani ,że w sobotę kolejek nie ma. I wrócił za 30 min, bo 3 osoby w kolejce i jeszcze 2 ciężarne się wcisnęły bez kolejki;-)

Mika mój Aru też ma krostki na buzi i chyba to od słońca

Hubson wow to teraz będzie taki maluszek przy chłopakach. Ale będą o niego dbać :)

Agulam my jutro na festyn nad zalew :) zawsze to jakaś atrakcja nie?

Hej hej

Z pessarem żyję, nie czuję, ale dziwaczne uczucie, jakby coś parlo w druga stronę.... I kręgosłup mnie dziś boli pierwszy raz, ale to chyba od nalazenia sie i obiadu niż pessara.
Byliśmy na pikniku rodzinnym w parku niedaleko nas, poopalalam sie troszku, teraz lezymy z M na balkonie, Ola padła, a my odpoczywamy.

Zazdroszczę morza...uwielbiam, myślę co by to we wrześniu jechać, chociaż propozycja nad zalew też jest do przemyślenia...

Jutro basen a potem wyciagne męża do hm, zobaczę spodenki i dla Oli spodenki muszę kupić też...

U
Dzidzka bedzie miala 2 starszych braci :)
U mojej siostry tez tak wyszlo, ze zaszla w druga ciaze po 10 latach. Jak mala sie urodzila wszystko sie zmienilo. Bez niej byloby nudniej...

Wy juz macie dwojke, ale z trzecim bedzie jeszcze weselej :)

Nudno na pewno nie bedzie. Choc moje chlopaki nie palaja entuzjazmem i nie wyczekuja brata jakos specjalnie. Raczrj boja sie, ze zniszczy im ustalony porzadek swiata. Licze na to, ze go pokochaja predzej czy pozniej :)

Agulam, gdyby nie wpadka tez bym sie nie zdecydowala na dzieci rok po roku. Ale przenigdy nie zalowalam.

I nas znow burza. W drodze powrotnej z Wrocka trafilismy na urwanie chmury, jechac sie nie dalo.

Hubson - chlopaki znaja sie 10 lat wiec to kupa czasu, ale napewno pokochaja i sie odpowiednio zaopiekuja... Moja siostra ma syna lat 15 i corke lat 5. Jak ona sie urodzila on nie byl o nia zazdrosny. Teraz sie troszke kloca, bo jak sie jest 5 letnia dziewczynka i 15 letnim gimbusem to jakies grzmoty musza sie pojawic :p

Swoja droga - u mnie jest 18 stopni

Hej hej

Z pessarem żyję, nie czuję, ale dziwaczne uczucie, jakby coś parlo w druga stronę.... I kręgosłup mnie dziś boli pierwszy raz, ale to chyba od nalazenia sie i obiadu niż pessara.
Byliśmy na pikniku rodzinnym w parku niedaleko nas, poopalalam sie troszku, teraz lezymy z M na balkonie, Ola padła, a my odpoczywamy.

Zazdroszczę morza...uwielbiam, myślę co by to we wrześniu jechać, chociaż propozycja nad zalew też jest do przemyślenia...

Jutro basen a potem wyciagne męża do hm, zobaczę spodenki i dla Oli spodenki muszę kupić też...

Małgosiu super ze odpoczywasz, nie łaź za dużo zbyt pessarem, nie męcz szyjki. Poodpoczywaj w końcu. Trzymam kciuki za Ciebie i dzidzię :*

Agulam również gratuluje relaksu, i tak to już jest z nami brzuchaczami, że wszyscy się pytają o termin.

Hubson, mojego męża bratanek 12 lat miał, gdy brat mu się urodził i od początku był jego oczkiem w głowie. Opiekuję się nim prawie na równi z rodzicami. Nawet na naszym weselu mówił do mamy, żeby ona się bawiła bo teraz jego kolej sprawdzić co u jego rocznego braciszka. Zobaczysz jak się twoje chłopaki zakochają w beniaminku :D

reklama
Makota, Lilla, obyscie mialy racje :)

Malgorzatka, odpoczywalas dzis czy ganialas z Ola?

Hubi ma jutro rocznice komunii, mam nadzieje, ze nie bedzie lalo.

Do góry