Kum- Dziękuję za pocieszenie.. Ja głupia wchodziłam na neta i sprawdzałam czy te leki uszkodzą dzidzie.. Stresuje się niepotrzebnie bo i tak muszę brać
Niestety po lekach ledwo co przespałam noc.. Drzenie rąk, mdłości, uczucie gorąca, kołatanie serca - takie skutki uboczne.. Mam nadzieję że jeszcze po kilku dawkach organizm się bardziej do leków przyzwyczai.. Nawet nie wiem dokładnie czy i kiedy będę musiała je odstawić..
Jagódka- Przepraszam Cie ale wczoraj źle wszystko rozczytałam.. Nawet polubiłam Twój poprzedni post i za niego Ci podziękowałam ale byłam tak zdenerwowana i rozbita że nicki mi się popieprzyły.. No szkoda gadać..
Mam nadzieję że już żadną z Was taka sytuacja nie dopadnie
I że Nasze bobasy są silne i wszystko jakoś się ułoży! Staram się nie stresować za dużo i jakoś sobie to wszystko tłumaczyć że to niepotrzebne i wpływa na maluszka.. Bo czymś takim mu nie pomogę..
Postanowiłam dziś wstępnie spakować torbe do szpitala- a niech sobie w szafie leży co mi tam
Tylko mąż mi musi kupić te sexowne majteczki poporodowe
Wyślę go do jakiejś apteki
Jagódka- Przepraszam Cie ale wczoraj źle wszystko rozczytałam.. Nawet polubiłam Twój poprzedni post i za niego Ci podziękowałam ale byłam tak zdenerwowana i rozbita że nicki mi się popieprzyły.. No szkoda gadać..
Mam nadzieję że już żadną z Was taka sytuacja nie dopadnie
Postanowiłam dziś wstępnie spakować torbe do szpitala- a niech sobie w szafie leży co mi tam

wkoncu zawsze sie slyszy "jak mam przec?" "tak jakbys robila kupe..."
Zapowiadają u nas burze z gradem, oby nie wtedy jak będę jechać i iść do i z przedszkola..