reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kajka a dlaczego cc? Przepraszam jak nie doczytalam...

No nie!!! Ciaza sie na mozg rzuca!!! Przeciez nosisz podwojne szczescie pod sercem :)

Kajka, przykro mi strasznie :( Biedna Ty .... :(
Jak to możliwe, że w szpitalu SAMA urodziłaś ? Gdzie był lekarz, pielęgniarki ???
Boże, straszne :(

Tak PS ile masz lat ? Jeśli mogę zapytać.

Czemu teraz cc miałabyś mieć ?

Natasza, ja nie zaklepuję teraz drugiego terminu na USG, bo prywatnie mam 7.10 to możliwe, że wtedy coś już będzie widać.
Zawsze mogę zrobić dym w przychodni i będą musieli mnie gdzieś wcisnąć :)
A mój gin w przychodni jest całkiem miły, więc mam nadzieję, że nie będzie problemów.
Dziś nie miałam USG, bo na całą ciążę w przychodni tylko 3 USG chyba przypadają... i to nie jest na każdej wizycie tylko oddzielnie się trzeba zapisać na samo USG :/ no nic, czekam teraz do 3.10 :)

Aylin, to romantycznie miałaś :) hahaha, zacząć rodzić w spożywczym !!!

Tabasia, trzymam kciuki !!! Wszystko będzie dobrze - MUSI BYĆ !!!
Tabasia, no weź tu ufaj, no ale co, sama nie mogłaś decydować :/ ważne, że z Tobą i dzieckiem OK :)

To tego Ci zycze :)

Ogolnie cesarka nie jest taka zla jak wiesz jak sie do niej a raczej po niej przygotowac. Sluze rada jak cos :)

Ja sie zastanawiam czy tym razem pozwola mi na sn... w sumie bedzie 5 lat od cc. Znam dziewczyne ktora miala wlasnie taka historie. Jutro sie okaze gdzie to lozysko sie usadowilo...

Mam 31 lat w lutym skończę 32
Urodziłam sama bo położna przyszła do pokoju 15min po tym jak dzwoniłam że mam parte (to było w Hiszpanii tam ma się osobny pokój) Gdy przyszła ja już byłam 10min po porodzie i tuliłam mojego Aniołka. Mój synek zmarł w 38tc przez węzeł na pępowinie.

To tego Ci zycze :)

Ogolnie cesarka nie jest taka zla jak wiesz jak sie do niej a raczej po niej przygotowac. Sluze rada jak cos :)

Ja sie zastanawiam czy tym razem pozwola mi na sn... w sumie bedzie 5 lat od cc. Znam dziewczyne ktora miala wlasnie taka historie. Jutro sie okaze gdzie to lozysko sie usadowilo...

Bardzo chętnie skorzystam z rad. ja za to służę pomocą w kwestiach porodu sn i ogólnie ciąży:-)

reklama
Do góry