Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja w pierwszej ciazy po urodzeniu corki czulam czułosc , obowiazek zajecia sie dzieckiem jak plakalo rozrzewnienie jak na nia patrzylam ale milosc przyszla dopiero pozniej takze nie martw sie tak czasami bywaDużo piszecie ładnych rzeczy o tych maluszkach, że chcecie juz tulić itp. Mam nadzieje że nie będę jakaś złą mamą ale nie mam na razie takich faz... Pewnie je bardzo polubie i pokocham jak zobaczę i pomieszkać z nim ale na razie nie mam jakiś uczuć... Dziwnie przez to sie czuje...
no ja to zlewam bo przez cale zycie sie nauczylam ze przekonac ja do czegos to nie jest mozliwe bo ona jest najmadrzejsza i juzBabydust niefajnie Twoja mama się zachowuje, powiedz jej kilka słów albo zupełnie olej i powiedz dzieciom, żeby jej nie słuchały... ale nie powinna tak mówić :-(