reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)

Myla ale Ty masz dobrze z tą Twoją teściową. Ciuszki poprane poprasowane i z dostawą do domu :)

Pat to grzecznie leż i nóżki zaciskaj żeby Wojtuś za szybko nie wyszedł. Jeszcze ze 2 tyg i luz :)

Lei skąd ty tyle sił masz?

Milia to kawał bobasa już masz :)

Tabasia to najlepszego dla synka na jego 5 urodziny :)

Marela ja też bym na jakieś studia jeszcze poszła. Ale tu to najpierw porządnie języka muszę się nauczyć a później o szkole myśleć

Kuklaki ja jak zabieram się za ogarnianie domu to po 30 min wymiękam...

Karinka dobranoc.

Szaj ja też już do porodu nie będę znała wagi Małej.

Babydust kciuki za jutro i z niecierpliwością czekam na wieści z Twojej wizyty jako że my i nasze maluszki idziemy łeb w łeb :)

Kobitki ja uciekam do wyrka. Dobrej nocki dla wszystkich.

Mi tam teraz się nie dłuży tylko czas zapier.... :))
Wczoraj sobie uświadomiłam że zostały mi ostatnie dni całkowitej wolności i swobody które już niedługo znikną na zawsze :) szok !!:)

Natasza nie na zawsze tylko na kilka-nascie lat. Mi wydaje sie ze dopiero co rodzilam tulilam itp a teraz moj 5 latek juz ma nieraz chwile ze zamyka drzwi do swojego pokoju i chce pobyc sam. Na szczescie rzadko ale lada moment szkola, gimnazjum i matka pojdzie w kat. A mnie juz to przeraza.

Ja tez nie znam wagi malego i najprawdopodobniej poznam jak sie urodzi.

Udanych wwizyt jutro &&&&&

Margo dobranoc.
Natasza mi tez czas leci szybko, niby mowie kiedy to nadejdzie i sie niecierpliwie a w piatek to mowie kiedy ten tydzien zlecial i tak leci tydzien za tygodniem.

Renatka zleci ani sie nie obejzysz.

Tak Renatka do szpitala. Mialam to zrobic dzis... nie udalo sie ;)

Margo dziekuje :)

Babydust ktora ze stataczek??

reklama
Gratuluje udanych wizyt :)
i zycze udanych kolejnym :)

Co do wagi dziewczyny to nie jestescie same, ja tez nie znam, moj lekarz jest na tyle dziwny ze ostatnio to sprawdzal chyba z ponad miesiac temu i nawet mi nie powiedzial... moze teraz cos powie jeszcze jak bede w przyszlym tyg., zobaczymy

Tabasia, spokojnie ja rowniez z tym pakowaniem sie ociagam jeszcze ;-)

Do góry