reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Ja juz po wizycie, rozwarcie na 1cm, czopa nie ma, szyjka mięciutka i krótka. Zuza została posmyrana po glowce, od razu się obudzila :p. Magnez odstawiony, gin przewiduje, że w ciągu max 2 tygodni urodze. Aż żal według niego robić cesarke w takiej sytuacji. Chyba mnie przekonał...

Anulka, Tabasia, ciekawe czy u Was już po...

Karina, ale snieeegu :-o

Też bym zjadła gofra...

reklama
Wy to wredne jesteście tak ciągle o tych gofrach gadać :crazy: Ja mam mega smaka a ani gofrownicy nie mam ani gdzie kupić

Margo masakra jaka zima

Szaj to teraz czekamy oby szybko poszło

Gucio znów próbuje wyjść przez brzuch fika koziołki jak szalony.

Doli mi się tak pisały skurcze a ruchy małego jako pagórki i tak mi lekarze i położne tłumaczyli :p może u Ciebie e szpitalu inaczej jest no :D

Szaj to może masz szanse być kolejna :p
Przerażające jest jak mowicie że smyraja dzieci po głowach...:D wyobraźnia mi wtedy działa :p

Wy to wredne jesteście tak ciągle o tych gofrach gadać :crazy: Ja mam mega smaka a ani gofrownicy nie mam ani gdzie kupić

Margo masakra jaka zima

Szaj to teraz czekamy oby szybko poszło

Gucio znów próbuje wyjść przez brzuch fika koziołki jak szalony.

Dygotkaa to zrob ciasto na gofry i je upiecz albo usmaz jak racuchy, ja nie mam gofrownicy i tak właśnie zaspokajalam apetyt na gofry:) a teraz kupiłam foremki do pieczenia gofrow

Przerażające jest jak mowicie że smyraja dzieci po głowach...:D wyobraźnia mi wtedy działa :p
oj mi też :/
:baffled:

Dygotkaa ciebie maly meczy a mnie wczoraj tak zgaga meczyla ze masakra,dopiero lyzeczka sody mi pomogla troche :no:
ale co, wypiłaś tą sodę ??
:/

Ja juz po wizycie, rozwarcie na 1cm, czopa nie ma, szyjka mięciutka i krótka. Zuza została posmyrana po glowce, od razu się obudzila :p. Magnez odstawiony, gin przewiduje, że w ciągu max 2 tygodni urodze. Aż żal według niego robić cesarke w takiej sytuacji. Chyba mnie przekonał...
oj to po co Ci CC jak możesz mieć SN :)
fajnie, że już niedługo :)
Gratki udanej wizyty :)

Lei, co u Was ?
Co tak cicho siedzisz.... ?

reklama
Kuklaki Kubus tańczył - skurczy nie czułam :p
Ale niech Doli z Pat dalej wojują :p

Szaj no to super ze CZOPA nie ma :p
Pewnie Doli ukradła :p
Super ze wszystko ok :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

U Margo śnieg :p nie u mnie Szaj :)