reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney - jedz do szpitala, lepiej dmuchac na zimne! :no:

zaraz porobie zdjecia i dodma na post wyprawkowy jakie cuda pokupowalam :-) nie ukrywam, ze mam bzika na punkcie kubusia puchatka i rozowych rzeczy. Wiem, ze mamy z reguly wymiotuja rozowym haha, ale ja sobie corke w rozu przynajmniej jako takiego maluszka wymarzylam :tak:

reklama
Kur** moj zgubil wszystkie dokumenty. . I nawet nie wie kiedy..zajebiście. dowod prawko karte do bankomatu.

Jej znalazl ja go kiedys zabije:-) w samochodzie mu wypadły. .

Ostatnia edycja:
Piszecie, że boicie się wcześniaków...:-)

Ja pytam tylko jak wcześnie...

Generalnie do 24 tygodnia jest bardzo żle

Potem do 30 jest szansa 50 na 50 na zupełnie zdrowe maluchy

potem jest już z każdym dniem lepiej

A 32 tydzień to już spoko - dziewczyny często bez inkubatora panowie zwykle tylko 2 - 3 dni

Ola to wiesz co czulam. Ja juz w wyobrazni ze ktos znalazl i kredyt wezmie na nas i później będziemy to spłacać.

Ewelina to pewnie bylas w szoku gdy liczyli dzieci w twoim brzuchu. Hah chcialabym widziec twoja minę:-D:-D

reklama
Do góry