reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

happy pokaż wózek :) w ciąży fajne jest to, że przez 9 miesięcy można wyczaić takie okazje :)

reklama
Taki :) gondola i spacerowka bez fotrlika i torby,fotelik wole inny z baza a torbe dokupie

Załączniki

• 1457508110186.jpg
    1457508110186.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 116
Pamiętam, że na początku ciąży już pokazywałaś ten wózek. Super, że udało się upolować :) Wózek odhaczony na liście zakupów :)

Koleżanka podrzuciła mi do rozważenia wózki marki Tako. Nie był to wizualnie wózek moich marzeń, ale spojrzałam na stronę internetową i oprócz modeli, które znam zauważyłam nowość.

Tako Maxone Eco
wozek-tako-exist.jpg

Stylistycznie w wersji z gondolą przypomina mi Jolz Day, dla porównania:

images

Przy czym jest od niego o połowę tańszy.
Nie widziałam go na żywo, więc za dużo nie mogę o nim napisać, podrzucam jako ciekawostkę.
Niestety jest piekielnie ciężki, w wersji z gondolą 16 kg, spacerówka 16,5 kg.

Happy zastanawialm sie nad takim wzorem, ale ja mieszkam nad morzem, wiec maz uznal, ze i tak ma juz dosc marynistyki na kazdym kroku :)

okasia dokladnie sa mega ciezkie w przeciwnym razie nie szukalabym tylko brala od razu

Heromina#faktycznie taki styl:) ale mi sie juz dlugo podobal tylko nie chcialam za duzo wydac bo wiem ze nie warto a tu tala niespodzianka

reklama
Fajnie, ze trafilas na swoj wymarzony, ciekawa jestem tego Jedo, bo juz w necie zauwazyl;am, ze niektore modele nie maja skretnych kol, a to u mnie nie do przyjecia, ale nie bede gdybac tylko pojde obejrzec. Jak nie wpadnie mi w oko to mysle, ze wezme tego Camarela, bo leciutki i no strasznie mi sie spodobal, no i polska firma.

Do góry