reklama
Dzoaśka
Fanka BB :)
Kleinekatia
Dzoaśka moj dentysta powiedzial ze do poki moge w ciazy chodzic i przychodzic co 6 tyg to damy rade. Kanaly sa puste (co wizyte płukane) ale ząb mam szczelnie zaplombowany plombą - dentysta mowil ze uzywa plomb ktore uzywa sie u dzieci i nawet pol roku wytrzymuja. Ja mam ja wymieniana co 6 tyg. Co wizyte place 30zl. Swiatloutwardzalna zaloze na koniec jak po rtg wypelni kanaly. Kiedys chodzilam w trakcie leczenia kanałowego z takim jakby lekarstwem co sie szybko wyplukiwalo - jesli to Ci zaklada to nie jedz tą stroną bo taki ząb jest osłabiony i moze pęknąć. Damy rade z tymi ząbkamiMam dokladnie to samo otwary kanal i zalepiony w górnej 6 plucza mi go, ale to jest na krótką metę.
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
JegoBaba
ja jakoś w 1 trymestrze się bardzo bałam więc się cieszyłam , że miałam non stop wizyty. Teraz miałam 05.09 , potem prenatalne 20.09 i teraz 10.10 wizytę u lekarza. Ale non stop patrzę na ostatnie zdjęcie Lil <3
Dzoaśka
Ja muszę co miesiąc, co trzy tygodnie chodzić bo mi wypada opatrunek i dzieje się to co wczoraj. Czyli mega ból głowy oka a najmniej zęba. No ale nic zaraz jadę do dentysty [emoji16][emoji16][emoji16]Dzoaśka moj dentysta powiedzial ze do poki moge w ciazy chodzic i przychodzic co 6 tyg to damy rade. Kanaly sa puste (co wizyte płukane) ale ząb mam szczelnie zaplombowany plombą - dentysta mowil ze uzywa plomb ktore uzywa sie u dzieci i nawet pol roku wytrzymuja. Ja mam ja wymieniana co 6 tyg. Co wizyte place 30zl. Swiatloutwardzalna zaloze na koniec jak po rtg wypelni kanaly. Kiedys chodzilam w trakcie leczenia kanałowego z takim jakby lekarstwem co sie szybko wyplukiwalo - jesli to Ci zaklada to nie jedz tą stroną bo taki ząb jest osłabiony i moze pęknąć. Damy rade z tymi ząbkami![]()
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Kleinekatia
Dzoaśka moze tym razem zalozy Ci plombe?
Moja wizyta usg dzidziusia dziś!
Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej maly strach by wszystko bylo ok..
Moja wizyta usg dzidziusia dziś!
Wszystko będzie dobrze, nie ściągamy czarnych myśliDzoaśka moze tym razem zalozy Ci plombe?
Moja wizyta usg dzidziusia dziś!Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej maly strach by wszystko bylo ok..
Dzoaśka oby już Cię tak nie bolało :-(
katherinne
Dziewczyny, krwawię 
reklama