reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamusie 2017

Co do kasy to dramat,bo we wrzesniu kupilismy auto i teraz dokupilismy wczoraj opony zimowe+felgi i jeszcze lozyska do wymiamy (200zl jedno sama czesc...mam nadzieje ze jedno jest zużyte jak wojek slyszal a nie wiecej heh) do tego mikolaj zaraz i swieta,sylwester.heh

Nie bylo mnie tu wczoraj caly dzien i dzisiaj dopiero dotarlam. Ale naprodukowalyscie!

Ja mialam dzisiaj wizyte[emoji3] szyjka dlugasna,lozysko na przodzie,ruchow dalej nie czuje,dzidzia glowke i brzuszek ma idealnie jak na om,nie wiem ile waży ale 19.11 mam polowkowe to sie dowiem[emoji3]

U mojej kol(urodzila13 dni po terminie) 2 razy oxy,balonik i nic hehe

Czarownica gratki!

f2w3d5qp85p79npu.png
Oj mama NS my kupiliśmy auto w czerwcu ( w poprzednim wspaniałej Hondzie mój miał wypadek w maju i była w bardzo złym stanie)...do tej pory nawet nie chce myśleć ile włożyliśmy ale non stop coś :( zostało nam jeszcze sprzęgło, bo opony mój kupił we wtorek i już nawet wymienił:)

reklama
Czarownica fajne łowy.

Możecie mi polecić jakąś odżywkę do rzęs bo normalnie w ciągu paru dni większość mi powypadala
Najlepszy jest olejek rycynowy.
A dlaczego nie ma??????

f2w33e3k0rq6mc1d.png
W szpitalu w którym rodzilam syna tez nie było. Bo był tylko jeden anestezjolog, bo nie zawsze mógł przyjechać, bo coś tam a jak się upre to musze zapłacić i pamiętam, że walnął mi taką cenę, że stwierdziłam "obejdzie się"[emoji14]Także niestety... coś co powinno być standardem nadal jest opcja która z dumą wymienia się na plakacie, że "u nas można rodzic bez bolu".

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No my mielismy 18letnia skodzinke i od czerwca szukalismy auta bo postanowilismy po slubie wymienic i od razu bylo zalozenie ze kombi. Auto sie udalo ale bez zimowek nie poszalejemy hehe a ze mamy ladne felgi na lato to kupilismy teraz zwykle takie na zime,a lozyska no zuzywaja sie. Auto z 2012 wiec juz czas i robi sie suma niezla a dopiero 10.11. Zus wstrzymam mi jedna z wyplat do17.11 bo kontrole robia. Zobaczymy co bd wtedy czy przysla nowe przedluzenie czy wyplaca z zaleglosciami

f2w3d5qp85p79npu.png

No my mielismy 18letnia skodzinke i od czerwca szukalismy auta bo postanowilismy po slubie wymienic i od razu bylo zalozenie ze kombi. Auto sie udalo ale bez zimowek nie poszalejemy hehe a ze mamy ladne felgi na lato to kupilismy teraz zwykle takie na zime,a lozyska no zuzywaja sie. Auto z 2012 wiec juz czas i robi sie suma niezla a dopiero 10.11. Zus wstrzymam mi jedna z wyplat do17.11 bo kontrole robia. Zobaczymy co bd wtedy czy przysla nowe przedluzenie czy wyplaca z zaleglosciami

f2w3d5qp85p79npu.png
Mi Zus wstrzymal 3 wyplaty:( i ja nie dostalam zadnego listu wezwania ani nic, kontroli nie mialam :( z pracy dokumenty sa w komplecie wiec nie wiem co sie dzieje

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Dziewczynki,
wpadam na szybko zameldować, że pod moim sercem noszę zdrowego Synka!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteśmy przeszczęśliwi:) Będzie upragniona Parka:)
Odebrałam dziś paczkę w C&A z pierwszym bodziakami "neuralnymi" ale zaraz nie wytrzymam i zamówię coś w NEXT:D
Gratulacje, ale sporo tycg mezczyzn

Musieli ci przyslac. Mi juz 2 listy przyslali. Raz 15.10 teraz 17.11. Nie wyplacili mi ani grosza od kad skonczylam u pracodawcy miec platne zwolnienie czyli od 28.09 chyba. Wyplaca mi tylko z innej umowy no i jedno dostaje od ostatniego pracodawcy a zus mu wraca

f2w3d5qp85p79npu.png

Mi Zus wstrzymal 3 wyplaty:( i ja nie dostalam zadnego listu wezwania ani nic, kontroli nie mialam :( z pracy dokumenty sa w komplecie wiec nie wiem co sie dzieje

Mi w końcu wypłacili, ale straszni są. Jest się zatrudnionym a takie numery robią. Przecież logiczne że kasa teraz potrzebna leki, badania, wyprawka a traktują nas kontrolami [emoji107] [emoji107] [emoji107]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry