reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hajmal zloz skarge na pismie do dyrekcji szpitala i wystap o odszkodowanie. wiem ze nie chodzi ci o pieniadze tylko o poznanie przyczyny utraty maluszka ale przynajmniej bys miala na badania. nie ma co darowac konowalom, niech sie wreszcie naucza pracowac jak trzeba bo akurat w sluzbie zdrowia nie ma miejsca na durne pomylki.

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki ,od strony staraczki:)
CZy druga faza cyklu powinna byc sucha?jak sie nie staralam to w ogole nie zwracalam na to uwagi ,a teraz to juz nie wiem:(

Gloria to nie takie proste. Trzeba mieć dowód, że się dało temu i temu lekarzowi z takim to a takim poleceniem. Inaczej to słowo przeciwko słowu.

Funia ja miałam kiedyś sucho w drugiej połowie cyklu, ale to jak byłam młodsza.

Magdalena trzymam kciuki za wizytę u kardiologa &&&&&. Może dr źle "się dosluchala" ;) i wszystko jest dobrze.

My 3 stycznia jedziemy na usg jamy brzusznej....bo Nikos ma podwyższone wyniki - na próby watrobowe.

Dziś byłam na badaniach w Medycynie Pracy i jestem też w trakcie robienia badań sanitarno-epidemiologicznych ....także niebawem do pracy :)

Nafoczka a mierzylas obwody? U mnie najwięcej widać po obwodach waga przez miesiąc u mnie stała w miejscu ostatnio a obwody spadają :)teraz niesmiało waga spada raz mam 61 raz 60 tak się waha.

U nas wczoraj było przemeblowanie ja byłam z małym u babci a mąż działał w domu.

Alza czyli ja chyba przekwitam,bo nie mam sucho ,a zawsze wydaaalo mi sie ,ze wlasnie ta druga faza jest sucha :D

Nafoczka chcialabym zeby to byl taki objaw,ale hmm w zeszlym cyklu tez tak mialam,a przed poronieniem nic takiego sie nie dzialo wiec to pewnie hormony:(

gloria wiem że to może i było by to najlepsze rozwiązanie, ale ja nie mam na to siły żeby sie z nimi kłócić, najbliższy szpital mam 40 km dalej wiec ... tak trochę krucho jak by sie coś stało nagle.

gloria wiem że to może i było by to najlepsze rozwiązanie, ale ja nie mam na to siły żeby sie z nimi kłócić, najbliższy szpital mam 40 km dalej wiec ... tak trochę krucho jak by sie coś stało nagle.
Sparwa ciagnelaby sie pewnie miesiacami ,a Ty zamiast zapomniec ciagle musialabys o tym myslec,rzezcywiscie szkoda nerwow
Trzymaj sie kochana:)

reklama
Hajmal doczytałam jestem w szoku co za ludzie z tych lekarzy normalnie mnie trzęsie jak można popełnić taki błąd to podlosc po prostu.

Do góry