reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Mnie teraz ciutke kaski wpadnie premia w lipcu i kaska za zlecenia dodatkowe wiec jestem dumna z siebie ..także bedzie dobrze:tak::tak:i może z szafa i malowanie ....ale mamy dwa wesela we wiec znowu kasa ..buuuuuu

reklama
bartek spi od 20:30-21:00 do 7-8 w porywach do 9:30, ale mleczko przez sen musi byc o 6-7 rano (wiec to tak nie jest apanie jednym ciurkiem)
a drzemka miedzy 11-13, czasem od 13-14 zalezy jak rano sie zmeczy ;-)

a ja sie wczoraj rozplakalam, bo moj m ma dlugi w pracy (na troche wiecej niz jego miesieczna pensja, na urlop nie ma co liczyc i w ogole do d.. kasy nie ma, spokoju nie ma, mieszkania nie ma. normalnie bagno (ale to chyba w watku samopoczucie powinno byc):-(

Madzia- głowa do góry ....bedzie dobrze ..cholera faceci ......to może spróbujcie jakis rezim zaprowadzic ..co miesiąc chociaz 150 zł na ten dług i jakos to bedzie..

Ja mam karte kredytowa do spłacenia poraz drugi raz juz poszło spłaciliśmy ..ale na cos było potrzebne i znowu kredyt odnowiony i znów splacanie ..ale grzecznie wpłacamy na karcioszke ..250 zł i mam nadzieje że uda nam sie ja spłacic szybciutko ;-);-)łaczę się z Tobą ...buziaki :-):-D:-D

eh, dzieki dziewczyny. ale kurcze ja coraz bardziej odczuwam zmeczenie tym "zastojem" jaki teraz mamy. u nioego w pracy coraz gorzej, atmosfera robi sie tam okropna, my tu z rodzicami tez czujemy sie jak pod miotla, eh, eh, eh,
no i jeszcze to slonce! :-(

a ja siedze w pracy, a tu jest klima więc nawet nie mam pojęcia jak jest na zewnątrz. Ale czuje że jak będę wychodzić to roztopię sie od razu na schodach:oo2:

reklama
Do góry