CarlaR
Fanka BB :)
hehe, tak jakoś wyszłoHaha szał! U mnie po prostu to wygląda jakbym przytyła trochę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
hehe, tak jakoś wyszłoHaha szał! U mnie po prostu to wygląda jakbym przytyła trochę.
No to się chwal. Mnie zachęcałaś do wstawienia zdjęciaKto chodzi, ten chodzi ja się nie dopinama tak serio ja uwielbiam ciążowe brzuszki każde
i w końcu się Twojego doczekałam!
Nie martw się to moja druga ciąża a też brzucha nie widaćDziewczyny jak wy to robicie, ze macie już takie ładne i widoczne brzuszki?!
U mnie 8t5d i nic zero null...brzucha płaskiego nie mam bo nie jestem szczupła, ale nic a nic nie widać..nie zmienia się wcale ;(
Ale Wam fajnie. Ja też już bym chciała mieć brzuszek. Coś niby widać, ale to jeszcze nic w porównaniu z Wami[emoji7]I weź tu ukrywaj ciążę... dobrze, że jest chlodno chodzimy w kurtkach.![]()
O Boziuuuu jaki cudny
Pochwal sięAle Wam fajnie. Ja też już bym chciała mieć brzuszek. Coś niby widać, ale to jeszcze nic w porównaniu z Wami[emoji7]