reniuszek
Love in the knick of time
Nie mierzylismy dzidziusiaAle w ogole jakie duze9.4 cm juz ma? Wow moje w 13t mialo 7cm!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mierzylismy dzidziusiaAle w ogole jakie duze9.4 cm juz ma? Wow moje w 13t mialo 7cm!
Zrobiłam drugi raz zbliżenie na 250% i nie widzę, za to mam wrażenie, że na zdjęciu widzę dzidzie która przytula się do cyca, tam gdzie rączka to sutek i reszta taka duża kształtnaTak się domyśliłam kochana i odpisałam, że ja napalona jestem na małą Kalinke
To moje drugie dziecko. Mam już synka maksia5lat. W avatarze na zdjeciu jest ze mną :-)
No i chciałam dla niego Kalinke.....
Dziękuje :*Haha a no takmatko na zdjecie nie popatrzylam nawet.Zakrecona dzis na maksa jestem!To bardzo Ci zycze dziewczynki Kochana:*a masz takie zdjecie co jest jego caly profil?
Hahaha moje pierwsze wrażenie było takie samoZrobiłam drugi raz zbliżenie na 250% i nie widzę, za to mam wrażenie, że na zdjęciu widzę dzidzie która przytula się do cyca, tam gdzie rączka to sutek i reszta taka duża kształtna![]()
Ale cudownie!! :*Powiedzieliśmy synowi! Ale radość, wycalował mnie, brzuch i tatęszczerze się ucieszył ;-)
Reniuszek ja tam żadnych jajek nie widzę! Bo ich nie ma- bo będzie dziewucha ;-)
Ja nie pije, bo wychodzę z założenia że jak nie ma procentów to sie nie opłacaDarunia superto musialo byc na prawde slodkie:**
Reniuszek a co czujesz tak intuicyjnie?Masz jakies przeczucie?
Kobietki pijecie karmi w ciazy?
Albo jakies 0,5 % piwo?