Angella210
Fanka BB :)
Czy któraś z Was może polecić jakieś miejsce na wakacje gdzieś nad jezioro? Szukam i szukam i nic mi nie przypadło do gustu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten bąk to chyba na wstecznymWłaśnie leżę sobie na golasa po kąpieli, wysmarowana cała oliwką, bo mam strasznie sucha skórę, do tego swedzą mnie cycki i tak się dotykam po brzuszku wyczekując ruchówcos poczułam, ale nie wiem czy to ruch czy bąk haha
![]()
Polecam wielkopolska, Powidz,Przybrodzin, Skorzecin (tylko tam dużo młodzieży) ale woda czysta jak łzaCzy któraś z Was może polecić jakieś miejsce na wakacje gdzieś nad jezioro? Szukam i szukam i nic mi nie przypadło do gustu![]()
Cały czas się kręciło. Na zdjęciu 3D drapalo się po głowie :-)Rossiczka, ale wyluzowane to Twoje dzieckoręka za głowę założona i leży
super, że wszystko w porządku, teraz się wyluzuj tak jak Twoje dziecię
![]()
A no właśnie i tu jest problem, mam to samo@Ankuś ja prawie co dziennie wyczekuje na chociaż jakiś mały znak od Maleństwa,ale nie jestem pewna czy to dziecko czy po prostu jedzenie mi lata po brzuchu itp.
W Skorzęcinie byliśmy już.Ale resztę sobie przejrze bo tam nas jeszcze nie byloPolecam wielkopolska, Powidz,Przybrodzin, Skorzecin (tylko tam dużo młodzieży) ale woda czysta jak łza![]()