Dziewczyny, ja od początku ciąży czuje się cały czas dość dobrze, ale dzisiaj coś jest nie tak. Boli mnie całe podbrzusze i plecy na dole, a oprócz tego brzuch twardy. Poleżałam trochę i myślałam, że mi to przejdzie, ale niestety ból się nasila. Nie chce panikować, ale nie wiem czy może nie lepiej dla swojego spokoju pojechać do szpitala.
reklama
No pewnie że lepiej jechaćDziewczyny, ja od początku ciąży czuje się cały czas dość dobrze, ale dzisiaj coś jest nie tak. Boli mnie całe podbrzusze i plecy na dole, a oprócz tego brzuch twardy. Poleżałam trochę i myślałam, że mi to przejdzie, ale niestety ból się nasila. Nie chce panikować, ale nie wiem czy może nie lepiej dla swojego spokoju pojechać do szpitala.
Już brałam, ale nie pomogło. Jeśli nie przejdzie to pojadę do szpitala.Może spróbuj tez wziąć nospe ?
![]()
reniuszek
Love in the knick of time
Jeśli ból nie mija podczas odpoczynku i jest inny specyficzny jedź natychmiast do szpitala. Nie ma co zwlekać.Dziewczyny, ja od początku ciąży czuje się cały czas dość dobrze, ale dzisiaj coś jest nie tak. Boli mnie całe podbrzusze i plecy na dole, a oprócz tego brzuch twardy. Poleżałam trochę i myślałam, że mi to przejdzie, ale niestety ból się nasila. Nie chce panikować, ale nie wiem czy może nie lepiej dla swojego spokoju pojechać do szpitala.
Jedź, będziesz spokojniejsza. Sprawdź co się dzieje.Dziewczyny, ja od początku ciąży czuje się cały czas dość dobrze, ale dzisiaj coś jest nie tak. Boli mnie całe podbrzusze i plecy na dole, a oprócz tego brzuch twardy. Poleżałam trochę i myślałam, że mi to przejdzie, ale niestety ból się nasila. Nie chce panikować, ale nie wiem czy może nie lepiej dla swojego spokoju pojechać do szpitala.
DigitalGirl
Moderatorka
Shit :/ trzymam kciuki!!!!Jadę do szpitala i to jak najszybciej. Do tego wszystkiego doszło jeszcze plamienie.
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Trzymajcie się dzielnie razem kochana !!trzymamy kciuki i modlimy się !Jadę do szpitala i to jak najszybciej. Do tego wszystkiego doszło jeszcze plamienie.