reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sparerówka - jaka??

a on nie ma byc przypadkiem najwygodniejszy dla dziecka a nie najładniejszy?

wizualnie mnie trójkołowce nie podobaja sie wogole :-p

reklama
osobiście trójkołowce też mi się nie widzą, ale może nie brałabym tego środkowego, bo by mi się w śniegu zarył ... no ale w Wa-wce to chyba porządnie odśnieżają

a on nie ma byc przypadkiem najwygodniejszy dla dziecka a nie najładniejszy?

wizualnie mnie trójkołowce nie podobaja sie wogole :-p

wiem że powinny być najwygodniejsze i mysle że każdy a nich jest wygodny ale nie mogę sie zdecydować więc poprosiłam o doradzenie pod względem estetycznym.Niestety widzę że Pani cały czas nie podobają się moje posty, od samego poczatku jak tylko zapisałam się na forum.Szkoda że ma pani do mnie uprzedzenie.

wiem że powinny być najwygodniejsze i mysle że każdy a nich jest wygodny ale nie mogę sie zdecydować więc poprosiłam o doradzenie pod względem estetycznym.Niestety widzę że Pani cały czas nie podobają się moje posty, od samego poczatku jak tylko zapisałam się na forum.Szkoda że ma pani do mnie uprzedzenie.
tu się dyskusja toczy a nie nagonka:confused::-p
poza tym osobiście uważam,że wszystkie przedstawione wózki wyglądają całkiem całkiem (blado żółty mi się najbardziej podoba).
Ale nie kupiłabym żadnego. Mój Roszko ma prawie 8 miesięcy i jak wybierałam spacerówkę to brałam pod uwagę i wagę i wielkkośc po złozeniu.
A wózki na zdjęciach wydaja mi się duze:szok:
I jeszcze jedno. Kupiliśmy Maclarena Techno XT. Wózek jest fantastyczny, choć ma jedną wadę. Ma strasznie kiepski design, jak się na niego patrzy to ot zwykły wózek szary jakiś taki, nie przyciąga uwagi wygląde.
Rochu go uwielbia, mnie się go świetnie prowadzi itp. itd.:laugh2:

:confused::confused::confused::confused:
Proszę Pani
Gdyby uważnie czytała Pani forum wiedziałaby Pani ze panuje tu specyficzne poczucie humoru. Tymczasem wpada Pani poczytać nas jak gazetę w kiosku, wobec czego ze swojego stylu bycia i poczucia humoru nie zamierzam się Pani tłumaczyć :-D

nie ma m tyle czasu aby codziennie przeglądać forum ale to chyba nie znaczy że nie mogę w nim uczestniczyc jak tylko znajdę wolną chwilkę.Przepraszam za wszystko ale widzę ze niechętnie widzicie na swoim forum nowe osoby

reklama
nie ma m tyle czasu aby codziennie przeglądać forum ale to chyba nie znaczy że nie mogę w nim uczestniczyc jak tylko znajdę wolną chwilkę.Przepraszam za wszystko ale widzę ze niechętnie widzicie na swoim forum nowe osoby
przykro,że odnosisz takie wrażenie:-(
nie zgadzam się z tym. Kazda była tutaj kiedys nowa:-p:tak:i dobrze jest.;-)
Lepiej powiedz co z tym wózkiem, który wybrałaś?

Do góry