reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Screenshot_2017-11-03-22-57-01.png
Dziewczyny mam wyniki, moze mi sie uda wkleić.

Załączniki

• Screenshot_2017-11-03-22-57-01.png
    Screenshot_2017-11-03-22-57-01.png
    15 KB · Wyświetleń: 308
@madzia0902 super.:)
Dziewczyny zerknijcie na moje wyniki, czy któraś to ogarnia. Tsh piekne. Dla reszty nie ma norm, jedynie dla prolaktyny sa podane. Nie mam jak skonsultowac z doktorkiem bo on stwierdzil, ze nie ma sensu robic badan.

@madzia0902 jak pieknie[emoji7]

@roki_1991 odpoczywaj,na poczatku chce sie spac[emoji5]

@Frezja_1 kurcze ciezko mi sie wypowiedziec,tsh i prolaktyna ok,ale to juz wiesz.
Lh i fsh musza miec odpowiedni stosunek do siebie,ja sie akurat na tym nie znam:/
@Destino moze Ty kochana sie wypowiesz? Bo podejrzewam ,ze znasz odpowiedz[emoji5]
A jak nie to Frezja musisz szperac w internetach[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olasec jej już 11 :O życzę aby mdłości odpuściły :*
@madzia0902 no i pięknie , gratulacje ;*
@nafoczka dzięki ;* słaba ostatnio psychicznie jestem , albo mi się wydaje ...problemy mnie przerastają nie czuje spokoju
@Zaaaneta piękne zdjęcie :*
@Funia90 oj nie wiem czy kiełkuje jeszcze nie miałoby kiedy :/ nie nastawiam się na ten cykl , stwierdzam , ze nowy lek i tyle nerwów nie przysłuzy się
@Frezja_1 hm badania ok :) nie wiem do końca jak ta prolaktyna ale stosunek il do fsh powinien być około 1 więc jest bardzo dobry .
@Marika92 jak u Ciebie ?

Przepraszam za mniejszą aktywność , nie czuję się najlepiej

@roxie123 @Funia90 dziękuję za odpowiedzi. Troche szperalam w necie i niby estradiol jest w normie, ale gdzieś indziej przy podobnym wyniku pisala dziewczyna, ze lekarz powiedział, ze za niski. Coz pokuruje sie aloesem, on jest super i podobno podnosi poziom estrogenow. W czwartek monitoring. Zobaczymy, czy cos urośnie na tych ziolach.

@Frezja_1 nie wypowiem się na temat wyników, bo się nie znam. Ale powiem Ci tyle. To że gdzieś w necie znalazłaś że lekarz stwierdził że taki wynik jest za niski, to o niczym nie świadczy. Co lab to inne wartości prawidłowe, więc może akurat dla tej dziewczyny mieli inne normy. Trzymam za Ciebie kciuki :)
@madzia0902 wierzę że się boisz. Ja też się boję. A powiedz mi, czy ty robiłaś już jakieś badania po poronieniu? Przepraszam, ale nie jestem pewna. Kojarzy mi się że robiłaś ten pakiet na trombofilie ale nie jestem pewna

reklama
@roki_1991 tak, dobrze kojarzysz, robiłam ten zestaw na trombofilię i mi wyszły 2 mutacje MTHFR i PAI-1. Na razie od 2 miesięcy biorę prenatal uno w poniedziałek muszę jechać i zrobić te białka co mi ginekolog kazał i od ich wyników będzie zależeć czy będę się kłóć clexane. Kurde no nie spodziewałam się że tak szybko ginekologa będę znowu odwiedzać :D dopiero co byłam tydzień temu heheh :D

Do góry