raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Ściskam mocno!Ja niestety juz po dwóch poronieniach pod rząd . Jedno i drugie w 6 tc
Znasz przyczynę? Robiłaś badania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ściskam mocno!Ja niestety juz po dwóch poronieniach pod rząd . Jedno i drugie w 6 tc
Madzia tak to ja i z ogromną radością to zrobię
Witaj faktycznie prolaktyna wysoka. Ja biore bromergon. Tsh w normieHej dziewczyny, jestem 8 dni po poronieniu, porobiłam badania i mam juz wyniki niektórych z nich :
progesteron -0,44
prolaktyna ( jest ciut podwyzszona, ale wydaje mi sie ze przez to ze jestem swiezo po poronieniu) -32,15 norma to 5,18-26,53
witamina D metabolit 25(OH) - 23 jest niby w normie ale niewystarczajaco bo ponizej10 jest niedobór miedzy 10-30 niewystarczajacy poziom i od 30-100 poziom wystarczający
Kolejne badania z tarczycy:
TSH - 1,9089 norma 0,350 - 4,940
FT3 - 2,81 norma 1,88 - 3,18
FT4 - 1,12 norma 0,70 - 1,48
anty-TPO - 1,17 norma 0,00 - 5,61
i jeszcze zostala polowa + pane infekcji na te niestety musze poczekac